påskdagar

på långfredagens kväll var vi alltså hos erik. här är min älskade bästa finastejag drack en wine cooler. den är god.

pojkvän igen

och krisztian! joel och erik hamnade inte på bild men de var ju också med såklart.

påskaftonsmorgonen gjorde johan frukost och vi åt den i soffan framför modern family (såklart)

efter frukost åkte vi till stan och köpte fuskskinn för det kliade i mina fingrar. ska visa vad det blev sedan!

många sömmar blev det iallafall.

lite kattgos för vissa

sen gick vi en promenad i solen med erik men det får denna bild på mina skor symbolisera

när vi kom tillbaka skålades det i bubbel med hela familjen pga johan har fått ett nytt jobb!

sen blev det påskmiddag

med exempevis lax

tulpaner

och nubbe. efter maten letade vi påskägg (sjukt hur bra de är på att gömma!) och sen åkte jag hem till mig

denna tös samt andy kom nämligen över! felicia är här från oslo i ett par dagar så man får ju passa på.

andy! vi drack bubbel och vin och åt ost och pratade om felicias nya liv i norge och våra gamla vanliga liv i sverige. efter ett tag kom även johan sophie och anton och det fortsatte lite i samma stil. mysig kväll. somnade tätt intill pojkvän

såhär såg jag ut påskdagens morgon! blus från cos stickad tröja från farmor och kappa från h&m

samt väska och kjol second hand!

jag och johan gick ut i solen och blev upplockade

vi åkte på tårtkalas hos hans farmor och farfar och drack kaffe 

när vi kom hem hittade jag den här <3 första för i år. tror den har kommit nu, våren. det känns så. jag kom hem till en nyhemkommen familj och vi åt lamm och potatisgratäng och sen kom sophie och vi såg en bradålig film och bara bra halv åtta hos mig. klockan ett gick hon hem och en salongsberusad pojkvän kom till mig och sov nära och lovade viktiga saker. är nog aldrig ensam. 
22 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *