hej fredag!!! kanske har denna bästa veckodag helande krafter för i dag låtsas jag att jag inte mår skit. vaknade hos johan och åt frukost med honom och dansade tryckare till morgonradion. åkte hem när han åkte till jobbet och höll på med ett skolarbete någon timme plus skickade in. pysslade med lite annat hemligt och sen mötte jag upp sophie och vi köpte jord och började så frön. vi får se hur resultatet blir eftersom att vi oftast körde med mottot YOLO när vi satte de lite hur som utan att riktigt läsa instruktionerna hehe. kanske får vi en frodig grönsaksträdgård kanske får vi några små sketna ruccolablad vem vet. efter planteringen stekte jag pannkakor åt na medans hon gjorde en marängtårta och nu är jag hemma en snabbis innan jobbet. i kväll ska jag få träffa madde och mel efter för lång tid för att dricka öl. är ganska pepp trots hälsotillstånd. PUSS!
8 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *