senaste instagram

sydde en klänning och åt pannkakor med glass och hallon till frukost på våffeldagen
en lunch på getostmackor samt en solig promenad med hjärtat

johan skämde bort mig med frukostar under påskledigheten. scones på sängen och äggröra i soffan

sydde ju det där datorfodralet och charlie och hugo flyttade in i en vecka

åt söndagsmiddag med dessa bra personer och en bacontoastfrukost

jobbade och gjorde ett litet grattiskort till alice och badade när jag kom hem halv sju på morgonen

fredag! och sol!

två vackra kusiner på story hotel samma fredag

shout out louds på berns och mina två favoritkillar. johan och charlie.

fikade med allen och köpte handkräm och tog farväl av de små lurviga liven :'(

sydde en till klänning och tbtade lite med en bild från smålandssommar. vill ha nu.

en halv frukost och morgonläsning

sophie och johan en fredag som jag älskar de båda. <3

i lördags firade vi min kusin douglas som fyllt år med pizza vin och drinkar och jag fick garnera jordgubbstårtan. dagen därpå åt jag och jora frukost på sängen. drömyoghurt alltså hur sanslöst gott är det inte ändå.

och så avslutar vi med två bilder från i dag! har varit en sådan fantastiskt fin exemplarisk vårdag. åt frukost på altanen iklädd endast en tröja och satt i solen och njöt. gick i solen med sophien och vi köpte frön för vi ska försöka så örter och grönsaker. på fritids var vi ute och jag satt på en solig bänk och såg på när de försökte gå på styltor och när jag kom hem lagade jag och mamma en kvällspromenad planerar roliga saker och så lagade vi god middag. 
 
heter cupidbow på instagram om någon skulle vara intresserad. puss
18 kommentarer
 • Edit

  Hej Sara! Din blogg är himla fin ska du veta, fortsätt med det du gör är du snäll.
  Du har aldrig nämnt att du och Johan är med i "a day in the world" utställningen? Eller har du det och bara jag som missat…
  Bor nämligen i Göteborg och var på den nu i vintras, och nu några månader senare läste jag boken och fick chansen att granska bilderna närmare. Är en ganska ny läsare så blev himla överraskad när jag bläddrade bland sidorna och helt plötsligt bara, men vänta, var har jag sett det ansiktet förut?
  Aja, nog om det, det jag ville komma fram till var det att jag undrar om inte du skulle kunna presentera dig och dina närmsta vänner i ett inlägg, då de är en sådan stor del av ditt liv kan det vara kul att veta vilka dem är, inte bara ansikten och namn alltså…
  Tycker också mycket om alla dina recept, och du målar som en gud!
  Eheh, hoppas du blev glad, själv är jag fortfarande bara en vilsen tonåring som inte kan längta mer till gymnasiet än vad jag gör just nu! Och på något sätt får din blogg mig att enklare genomlida alla trista dagar. Att enklare komma i underfund med vad som tilltalar mig och om du lyckas, så varför inte jag? Det finns människor som faktiskt är som mig, bara det att jag inte träffat dem än.
  Shit! Förlåt för snacket kring mitt s.k miserabla liv. Men du är iallafall en förebild…:)

 • Edit

  Hej Sara! Din blogg är himla fin ska du veta, fortsätt med det du gör är du snäll.
  Du har aldrig nämnt att du och Johan är med i "a day in the world" utställningen? Eller har du det och bara jag som missat…
  Bor nämligen i Göteborg och var på den nu i vintras, och nu några månader senare läste jag boken och fick chansen att granska bilderna närmare. Är en ganska ny läsare så blev himla överraskad när jag bläddrade bland sidorna och helt plötsligt bara, men vänta, var har jag sett det ansiktet förut?
  Aja, nog om det, det jag ville komma fram till var det att jag undrar om inte du skulle kunna presentera dig och dina närmsta vänner i ett inlägg, då de är en sådan stor del av ditt liv kan det vara kul att veta vilka dem är, inte bara ansikten och namn alltså…
  Tycker också mycket om alla dina recept, och du målar som en gud!
  Eheh, hoppas du blev glad, själv är jag fortfarande bara en vilsen tonåring som inte kan längta mer till gymnasiet än vad jag gör just nu! Och på något sätt får din blogg mig att enklare genomlida alla trista dagar. Att enklare komma i underfund med vad som tilltalar mig och om du lyckas, så varför inte jag? Det finns människor som faktiskt är som mig, bara det att jag inte träffat dem än.
  Shit! Förlåt för snacket kring mitt s.k miserabla liv. Men du är iallafall en förebild…:)

 • Clara

  Åå vad jag gillar alla dina frukostbilder på insta! 🙂

 • Clara

  Åå vad jag gillar alla dina frukostbilder på insta! 🙂

 • Madiken

  Hva er det rosa du drikker til den ene frokosten din? Ser veeeldig godt og fristende ut hehe.

  Ultra fin hverdag du har på Insta ;D

 • Madiken

  Hva er det rosa du drikker til den ene frokosten din? Ser veeeldig godt og fristende ut hehe.

  Ultra fin hverdag du har på Insta ;D

 • linnea.

  hej. din instagram och din blogg = fint.

 • linnea.

  hej. din instagram och din blogg = fint.

 • Lise

  nydelige bilder. skal helt klart følge deg!

 • Lise

  nydelige bilder. skal helt klart følge deg!

 • Hanna

  Din blogg är som…som… Som något väldigt bäst! Typ glass.

  Du? Vart kommer din bikini ifrån? Super duper mega fin!

 • Hanna

  Din blogg är som…som… Som något väldigt bäst! Typ glass.

  Du? Vart kommer din bikini ifrån? Super duper mega fin!

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *