aj

hittade alltså min laptop i en blöt fläck på matborden söndag morgon. vattenglas + dator + katt = </3
 
och i dag var vi på apple store och fick domen. vattenskadat moderkort och tangentbord och en nota på över åttatusen kronor. finns så ofantligt mycket roligare saker att göra för de pengarna och johan försökte muntra upp mig med att köpa mig hämtpizza och allt jag ville till efterrätt på ica men alltså är så himla arg på mig själv vad gör jag med all himla elektronik egentligen!!!! på riktigt allt går sönder. tar det som ett tecken på att jag inte borde blogga flytta till skogen och leva ett med naturen. så ledsen men mest över de bilder som jag inte hunnit säkerhetskopiera ännu. nåväl får se hur det blir måste höra med försäkringsbolaget och så men tills dess blir det nog inte så mycket bloggning. så stressande att låna någon annans dator så det orkar jag inte mer efter detta inlägg på johans dator. här är i varje fall min helg. 
efter jobbet i fredags åkte vi till åkersbergas djupa skogar vi hade avslutning med innebandylaget
vi skulle få testa att skjuta på skjutbana och det var megaroligt och svårt och lite läskigt och mina ben fick se solen för första gången i år
efter den lilla aktiviteten så skulle vi grilla osv hemma hos linda. såhär fin kväll var det

åt sommarmat och drack bubbel och päroncider

och marängsviss! och så hade vi prisutdelning och röstade fram olika personer i laget och jag vann mvp! blev megaglad för det ju <3

vi spelade kubb i mörk trädgård innan jag och agnes tackade för oss och promenerade hem till nea medans vi delade en tetra varm och kall. hon fyllde ju tjugo för bövelen!!!

dessvärre hade födelsedagsbarnet haft lite för roligt tidigt under kvällen men träffade ju andra fina personer t ex andreaoch lisa! hade det himla fint hos nea med studsmattehoppning öl i trädgården och sånt 

träffade min älskade agg också. oklart varför jag har solglasögon ca klockan halv två på natten och inomhus på en toalett. sen hoppade jag på bussen johan satt på från hans festligheter och vi somnade tillsammans i min säng

på lördagen hade vi den bästa bakisdagen någonsin. det var molningt men ganska varmt så vi bredde ut en filt på gräsmattan och åt en massa god mat

t ex mango ananas och vindruvor. croissanter yoghurt ribs halloumi sallad ja

och världens finaste sällskap. vi låg och sov/spelade candy crush på den filten i x antal timmar

 innan vi skiljdes åt mot kvällen. han åkte till erikoch jag lagade middag och gjorde drinkz

pestorisotto med sparris och kyckling blev det

här var hon jag bjöd det på. 

fin va

efter middag gick vi in och åt kinder maxi-doppade jordgubbar och lyssnade på musik

sen gick vi 

det var ljust och jättevarmt klockan tio. det gillas

vi kom hem till den här brusiga och fina annikan som hade kalas

det var lite gitarr och allsång på balkong och lite dans och lite träffa personer en inte träffat på så länge

det var en fin lördagskväll

frukost söndag morgon efter dator-i-vatten-upptäckten </3 erik kom över med glass och sedan gick vi alla tre en promenad

vi såg en avliden orm som var fin men det var lite sorgligt också

det kändes så somrigt ute

vi gick i tunna kläder men var varma ändå och det var mulet

bröderna rothoff andersson

vi (mest de och jag lyssnade) pratade om stora idéer och vad som skulle göra jorden bättre

johan och erik väntade på mig när jag plockade blommor

alltså <3333

på kvällen lagade jag och johan ravioli med valnötssås till middag.

det var utsökt vi drack vin till och vi dukade med min lilla bukett

sen gjorde jag samma drink till oss som jag gjort till mig och ante dagen innan för den var så god (recept här)

bonusbild! kladdkaka med kinder maxi på (ja älskar det) vi åt i dag när  jag var ledsen över datorn. nåväl jag vet inte känner mig ganska likgiltig nu. vet inte när vi hörs igen men tills dess ha det fint <3
28 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *