valborg

i dag (i går nu egentligen men jaja) är det som bekant valborgsmässoafton. kul för de som får dricka öl mindre kul för de som missar det roliga pga eftermiddags- kvälls- och nattjobb. nåväl vad är väl en bal på slottet? jag fick i varje fall fira lite med min bästa vän så det var ju fint.hon följde med mig till apple store i täby centrum för min mobil var död. visade sig vara laddaren som var trasig och jag fick en ny helt gratis och utan att behvöa visa kvitto eller någonting. apple må vara lite sektlikt men alltså vilken service. stora applåder. i täby köpte vi också en himla massa ingredienser till en god lunch. 

till exempel citron som sophie gjorde dressing av. förutom citron hade hon i (tror jag) honung olivolja massa hackad mynta och salt och peppar. vi skulle göra en sallad

med buljongskokt bulgur och massvis med persilja

mango ruccola och våra favoritminikorvar (tror märket heter delize eller liknande. typ 93 procents kötthalt i dessa små och de är såååå goda)

och så hade vi i halloumi gurka tomat avokado och rödlök

behöver väl inte ens förklara hur det smakade

vi satt i soffan och åt med ostmackor och började se den nya netflixserien med bill skarsgård ”hemlock grove”. har endast sett ett avsnitt så ska ge den lite mer tid. vi var dock överrens om att bills engelska var lite sådär jobbig att lyssna på hehe. och jag tyckte om fotot

sen åt vi efterrätt såklart! vaniljbulle lyx hette min. megagod. 
 
nu sitter jag här ensam på jobbet och har inget att göra och väntar bara på att kunna gå hem. så kan det gå. hoppas ni hade en fin valborg! puss
12 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *