amsterdam I

efter att ha landat över rektangulära åkrar och mängder av vindkraftverk tog vi tåget till en centralstation i stark låg kvällssol. efter att ha checkat in på hotellet gick vi på restaurangjakt.

vi promenerade runt våra kvarter och hittade inget öppet som verkade bra och eftersom att det var så sent och vi trötta och hungriga så blev det bara varsin club sandwich på en bar med uteservering och värmelampor. vi drack rosé och tittade på människor på rembrantplein (där vi bodde)

vi gick en stund efter maten och kikade in i stängda lamp- och ostbutiker och sen somnade vi sött bredvid varandra och dagen därpå blev nog den längsta någonsin. fortsättning följer. 
8 kommentarer
 • Emelie

  Åh, så trevligt! Ser fram emot att se bilder från resten av resan 🙂

 • Emelie

  Åh, så trevligt! Ser fram emot att se bilder från resten av resan 🙂

 • Gabriella

  En till inlägget helt orelaterad fråga: Du som syr mycket, har du något tips när en ska köpa symaskin? Vad syr du med? Tanken är att jag vill börja sy mer, både om och från scratch, i alla möjliga sorters tyger.

  Tack för snygg blogg!

  • sara

   hej! ursäkta världshistoriens senaste svar. vad roligt att du vill sy mer!!
   jag syr på en sådan här: http://new.husqvarnaviking.com/en-US/Machines/EDEN-ROSE-250M

   jag fick den i tjugoårspresent och älskar den! den är enkel att förstå men samtidigt har de alla de viktigaste funktionerna för mig. tror att det är viktigt för mig som lätt ger upp att den är okomplicerad, krånglighet kan hämma kreativiteten något enormt. men sen så är jag inte den bästa att fråga då jag i alla år sytt på maskiner som typ inte fungerar syr skevt inte matar tyget osv så vad som helst hade kanske varit bra för mig. hoppas det hjälpte lite iallfall!

 • Gabriella

  En till inlägget helt orelaterad fråga: Du som syr mycket, har du något tips när en ska köpa symaskin? Vad syr du med? Tanken är att jag vill börja sy mer, både om och från scratch, i alla möjliga sorters tyger.

  Tack för snygg blogg!

  • sara

   hej! ursäkta världshistoriens senaste svar. vad roligt att du vill sy mer!!
   jag syr på en sådan här: http://new.husqvarnaviking.com/en-US/Machines/EDEN-ROSE-250M

   jag fick den i tjugoårspresent och älskar den! den är enkel att förstå men samtidigt har de alla de viktigaste funktionerna för mig. tror att det är viktigt för mig som lätt ger upp att den är okomplicerad, krånglighet kan hämma kreativiteten något enormt. men sen så är jag inte den bästa att fråga då jag i alla år sytt på maskiner som typ inte fungerar syr skevt inte matar tyget osv så vad som helst hade kanske varit bra för mig. hoppas det hjälpte lite iallfall!

 • Linnéa

  Den första bilden var bara så häftig!!

 • Linnéa

  Den första bilden var bara så häftig!!

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *