lite sådant som samlats i kameran (dvs blad löv grönt osv)

 
skriver tills handen krampar jag tar omvägar och hittar nya platser och stressar stressar stressar se en arena rökfyllas med douglas försöker andas i mina tomrum går ned till sjön på rasten och pussar på honom så mycket som det bara går. vardag och vi lagar köttfärssås och spaghetti. hjälper henne med matten se henne klara den se henne ta studenten. min pelargon blommar till slut
 
jag går och går och går och det är gullvivor det är liljekonvaljerna det är allt det gröna jag mår så förbannat fint ändå. nu.
 
har många foton att visa och så men vi tar det i takten som går. känner mest att jag måste åka till sågaretorp så fort det går. vill andas smålandsluft och höra bäcken när jag ska sova. vill du åka en helg snart jora?
22 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *