söndagen den tjugotredje

 
i går kväll kom jag hem efter sju fästingar hundra myggbett och två helt perfekta midsommardagar på gräskö. men en är ju trött efter mycket festligheter så jag åt massa mat duschade länge och sen sov vi i elva sköna timmar. i dag har vi ätit pannkakor gömda under jordgubbs/siraps-berg till frukost kikat på mellandagsrean (jag köpte bl a toppen på bilderna ovan) och ätit oerhört goda mackor på voltaire i PUB. till middag åt vi pizza och nu sitter johan bredvid mig i sängen och ritar och jag ska läsa min nyinköpta parisguide. snart åker vi över en långhelg <3
 
i morgon börjar min nattjobbsvecka men dagarna är ju fria att spendera hur jag vill ändå och det känns så fint att inte ha några måsten. puss!
14 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *