söndagslista på en onsdag

hur ser din skrivbordsbild ut?
en bild när johan är lite extra hunkig. sparar nästan aldrig något på skrivbordet
 
en bild du tar exakt nu, med photobooth!

i skrivande stund i bikini och kjol i skuggen på verandan. årets varmaste frikkin dag skulle jag tro. klockan är fem och jag lökar som bara den. (fast jag är nog i amsterdam när detta publiceras)

det tråkigaste som hänt dig i år.
tråkigt vet jag inte men det känns som att det hänt så mycket hemskt och sorgligt detta år att det skulle varit för mycket för en hel livstid. det får vara nog nu.

det bästa som hänt i år.
att jag läste kursen på berghs tror jag! det gjorde mig så mycket mer intresserad av grafisk design + fick träffa så inspirerande människor.

tre senaste sms.
från olika personer:
– ”jag vill ha en sarkosallad till middag!!! puss” 
– ”si, take care ;-)”
– ”ja, visst. det är väl en bra idé!”

nuvarande beroende:
musik: daughter!
kläder: är inne i en sådan där oinspirerad klädperiod tycker allt är tråkigt i min garderob så: inget
mat: halloumi

ett jobb du aldrig kan ha.
tror nog egentligen att jag skulle kunna ha vilket jobb som helst. kanske inte kirurg för jag kräktes när vi skulle dissikera en råtta i biologi B. men det skulle nog gå att övervinna

något du inte gillar hos andra.
med risk för att låta som världens grammatikpolis men jag tycker det är så himla jobbigt när folk förkortar ord som blir andra ord :@ exempelvis ”vad/var” till ”va” eller ”det” till ”de”. haha

 en dålig sida med dig själv.
jag är oerhört klumpig vilket ofta leder till trasiga saker och många blåmärken

en maträtt du är sugen på just nu.
en sallad med massa gott i typ couscous och persilja och vattenmelon och fetaost. (en vill inte äta något varmt i denna hetta)

helgplaner?
det är söndag eftermiddag så alltså inte så mycket kvar av helgen men i kväll ska jag och johan göra god middag ihop. troligtvis svaret på frågan innan. puss!

lista stulen från hanna

11 kommentarer
 • May-Teresa

  daughter<3
  fin liste!

 • May-Teresa

  daughter<3
  fin liste!

 • Gry Sol

  När inga kläder känns bra = värsta känslan.
  Jag är just nu inne i en period då jag halvt hatar alla kläder jag har och hittar noll saker jag gillar på stan och det enda jag kan tänka att jag vill ha är en eller två fred perry pikéer, något jag INTE har råd med. fuck.

 • Gry Sol

  När inga kläder känns bra = värsta känslan.
  Jag är just nu inne i en period då jag halvt hatar alla kläder jag har och hittar noll saker jag gillar på stan och det enda jag kan tänka att jag vill ha är en eller två fred perry pikéer, något jag INTE har råd med. fuck.

 • Carolina

  Hej! Jag har tänkt söka till Berghs nästa år och skulle jättegärna vilja höra lite bra/sämre saker om skolan. Är så himla sugen och kurserna är ju ganska dyra.
  Är det värt det?
  Är det svårt att komma in?

  • sara

   hej! jag gick endast en kvällskurs i grafisk design som pågick i tio veckor och inte krävde något speciell förkunskap och en behövde inte heller göra arbetsprov. men den var definitivt värd!!!! lärde mig jättemycket och hade väldigt bra och inspirerande föreläsare. jag antar att du menar de längre utbildningarna? tyvärr vet jag inte hur svårt det är att komma in men jag tänkte testa nästa år. 🙂

 • Carolina

  Hej! Jag har tänkt söka till Berghs nästa år och skulle jättegärna vilja höra lite bra/sämre saker om skolan. Är så himla sugen och kurserna är ju ganska dyra.
  Är det värt det?
  Är det svårt att komma in?

  • sara

   hej! jag gick endast en kvällskurs i grafisk design som pågick i tio veckor och inte krävde något speciell förkunskap och en behövde inte heller göra arbetsprov. men den var definitivt värd!!!! lärde mig jättemycket och hade väldigt bra och inspirerande föreläsare. jag antar att du menar de längre utbildningarna? tyvärr vet jag inte hur svårt det är att komma in men jag tänkte testa nästa år. 🙂

 • Anonym

  s¨himla fint

 • Anonym

  s¨himla fint

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *