bio picknick och frukost i trädgården

i måndags frågade jag johan om han inte ville gå på bio efter jobbet och det ville han. vi gick och åt asiatisk buffé (pong, den bästa!!) och sen promenerade vi mot skeppsholmen. stockholm är så fint
där slog vi oss ned på en gräsplätt och tog det lugnt och såg ut över staden innan bio började
det var så himla fint väder och det var så mysigt <3
när det närmade sig gick vi till kungsgatan och saga och så såg vi hyde park on hudson. jag tyckte om den väldigt mycket.i går mötte jag upp de här töserna alltså alice och frida för de icke insatta! vi handlade picknick och tog bussen till djurgården
vi vandrade en stund innan vi hittade den perfekta picknickplatsen och slog oss ned. här ”livsnjuter” de med sina cancerpinnar
jorgubbar små tomater ostar baugette och bubbel!
frida! vi poppade flaskan som sprutade av allt skak från väskan och sen satt vi och pratade om lite allt möjligt. hade det himla mysigt
när vi picknickat klart spårade alle lite med matningen av rester till fåglar. helt plötsligt hade vi både en mås- kråk- och andflock kring oss. läskigt.
sen var åkte frida iväg till sitt lantställe och alice och jag promenerade vidare. förbi fina blommerna i rosendalsträdgård
det är så tjusigt där
sånt här växthus ska jag ha när jag blir *stor*
vi tänkte fika men sen blev det så varmt så vi bestämde oss för att åka hem till alice och ta något svalkande istället för kaffe
hon gjorde megagoda drinkar! nästan som mojito men lite annorlunda. (minns inte vad du kallade dem alice?) vi satt på balkongen och så kom hennes granne över och vi pratade om hur en ska sköta sina växter till exempel (behöver hjälp med sådant är inte alls så grön om fingrarna som jag önskar)
sen lämnade jag alice som också skulle åka till landet och hennes packning i fred och gick från östermalmstorg mot johans jobb istället. mötte upp min fina kille <3 så jävla kär i den här alltså.
jag hade på mig en favoritklänning som jag känner mig så fin i. kanske pga de senaste två gångerna har minst två personer jag icke känner givit mig komplimanger för den. sånt blir en så HIMLA glad för!!!
sen åkte han och jag hem och vi tänkte först göra pommes frites men det tar sådan tid och vi var så trötta så det blev favoritfryspizzan framför breaking bad istället.
och efterrätt på fruktsallad och yoghurtglass
i morse gjorde jag frukost och la mig under äppelträdet
körsbär och vinbär ägg te samt yoghurt med granatäpple och mango. 
åt långsamt och låg där länge i skuggan och läste och skrev. 
 
förutom att ligga och slappa har jag gjort annat tråkigt i dag som att städa tvätta och rensa kylen. det blir mycket mat att slänga när mor och far är borta i tre veckor och en själv knappt är hemma heller </3 men också peppigare saker som att steka pannkakor och springa tills en inte orkar mer och så strecha länge länge
 
nu ska jag skjutsa bror och kusin till arlanda och sen ska jag och johan göra de där himla godaste pommesen som finns! för i dag orkar vi. puss
12 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *