komma hem

 
hej. här är lite mobilbilder från paris (mest från lägenheten i och för sig älskade den) och nu är vi hemma igen. jora blev sjuk första dagen så det har varit en lugn men på många sätt ändå fin resa <3 i dag har vi bara legat i sängen och tittat på breaking bad och pussats hela dagen med en paus för att handla middag och baka äppelpaj och nu ska pausen sluta ha det fint puss
8 kommentarer
 • Anonym

  nej, vad fint allt ser ut!! vad avis jag blir nu. tycker vi får ses igen när båda är i stockholm! <3

 • Anonym

  nej, vad fint allt ser ut!! vad avis jag blir nu. tycker vi får ses igen när båda är i stockholm! <3

 • Anonym

  Ser ju himla fint ut! Verkligen, så himla fina bilder!

 • Anonym

  Ser ju himla fint ut! Verkligen, så himla fina bilder!

 • Siri

  Så härligt! Jag ska åka till paris på lördag och stannar där en vecka ungefär, har du några tips på mysiga saker att göra eller så? Har inte varit där förut så det ska bli spännande. Och förresten, kanske glömde att säga det förut, du har en fantastiskt fin blogg! Verkligen glad att jag hittade hit 🙂

 • Siri

  Så härligt! Jag ska åka till paris på lördag och stannar där en vecka ungefär, har du några tips på mysiga saker att göra eller så? Har inte varit där förut så det ska bli spännande. Och förresten, kanske glömde att säga det förut, du har en fantastiskt fin blogg! Verkligen glad att jag hittade hit 🙂

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *