tisdagonsdagtorsdag en somrig vecka

i tisdags fyllde mandi tjugo och vi ställde till med kalas för henne. åt grillade hamburgare och drack mojito tävlade i frågesporten om hennes bravader och åt cupcakes som agnes bakat och tårta som födelsedagsbarnet själv hade med sig. senare mot natten var vi bara några få kvar som satt i ljusslingornas sken och lekte lekar och pratade. så mysigt
dagen därpå mötte jag nea på roslagsbanan och vi begav oss till vitabergsparken där  amanda elin och agnes befann sig. vi slog oss ned och åt ost salami jordgubbar och pastasallad och drack cider och hade det allmänt gött. när vi fick skugga på vår lille plätt förflyttade vi oss till kykan och såg ut över taken när vi lät kvällsolen värma oss i backen. vi åkte hem och mötte upp mandi på ica som vi länsade på majs och halloumi och så satt vi på mandis altan hela kvällen och åt och drack vin . lis följde med mig hem och så somnade vi skavfötters till kalle och chokladfabriken
på torsdagen åt vi pannkakor som sig bör och på kvällen lagade jag middag med min bästis (färskpotatissallad myntatzatsiki och marinerat fläskkött dögott). vi drack vin och så åt vi jordgubbar med glass och dagen därpå åkte hon till västkusten och jag saknar henne redan lite men tröstar mig med tanken att vi har egna resplaner som snart går av stapeln. puss
8 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *