två dygn vardag

 
i söndags kom jag hem efter över sex timmar i bil genom dyngsurt landskap och så duschade jag så länge att jag skämdes över vattenförbrukningen men tänkte att det måste ju ända blivit mindre med tanke på att den dagliga duschen uteslutits några dagar. trött men nöjd efter asbra festival ska visa bilder frånet senare.
 
på kvällen kom johan hem han med och vi gjorde croissanter och bulle på bake off hånglade och såg breaking bad. i går vaknade jag tjock i huvudet och fylld i näsan. somnade om och samlade sen kraft i två timmar innan jag orkade gå de tio meterna för att tappa upp ett bad. jag badade två gånger i går och båda gångerna tills vattnet blev kallt. sen gosade jag med katterna och såg tre filmer också men blev så rastlös att jag knappt såg en enda egentligen.
 
johan kom efter jobbet och lagade middag till mig (biff stroganoff det jag ville ha) medans jag satt och ritade vid köksbordet och sen åt vi ute på altanen och jag kände mig lite bättre. vi satt där tills solen gick ner och himlen blev rosa och då åt vi fruktsallad och ben and jerrys innan båda somnade igen och nu är jag fortfarande sjuk men jag klarar inte av att bara ligga still så i dag ska jag sy. ska på dop i helgen så det kanske bli något att ha på sig där. puss och kram
5 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *