11 foton från en rulle

för ett tag sedan fick jag en kamera av johans farföräldrar och innan jag bestämde om den skulle med till berlin eller ej så var jag ju tvungen att se att den fungerade. här kommer alltså för många bilder från en tisdag då inte mycket skedde och rullen behövde ta slut:svart kaffe en croissant och bok till frukost. sen packade jag till berlin!och så äggmackor med kaviar och bladspenat till lunch. utomhus och i skuggan
sen klädde jag mig och gick mot bussenplockade vinbär och åt på vägen
åkte till sundbyberg för därskulle di tydligen ha entimmesframkallning och så skulle jag ändå till solna sen så det passade braåt mellispromenerade i sumpan och fotograferade mig själv i portar
och fina blommor utanför portar
såg en söt bil 
gick och tittade här och på stadsmissionen och myrorna men höll hårt i plånboken skulle ju till tyskland dagen efter
så tog den slut och entimmesframkallning fanns det ej så dagen efter fick jag efter tips i vallentunas fotoaffär (den bästa i världen iallafall med den finaste personalen) om att upplands väsby har det! hurra! och kameran funkade och fick följa med till berlin men de bilderna får ni se när de är färdiga. 
 
efter egenstros i sundbyberg åkte jag till solna och åt indiskt med johans familj minus johan innan vi mötte upp honom och så såg vi aik spela och upptäckte att deras nya målvakt ser på pricken ut som en ung ryan gosling. slut på ordinär tisdag nu ska jag denna lördag som egenligen skulle vara ledig åka och jobba (</3). puss och kram  
20 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *