den där listan

vilket är ditt bästa sommarprat?
jonas gardells. jag älskar hur han får en att skratta och gråta på samma gång och hur han rör tungt och djupt genom humor.

vilken är den bästa kombinationen av två saker du vet?
johan + tid till sovmorgon

 

vad gjorde du för exakt fem månader sedan?
fredagen den femtonde mars alltså. jag började vikariera på fritids och testade ben and jerry’s jordnötssmörsglass för första gången. och så började jag sy klänningen här under också

när var du avundsjuk på någon senast?
just i detta nu på mina föräldrar som ska bila till italien i morgon 

har du något onödigt du gör?
skickar sms-biljetter. vet inte hur många gånger jag när jag ser bussen fått för mig att jag glömt busskortet hemma (utan att kolla obs) och så får jag panik och skickar sms och så kliver jag på och visar (och busschauffören kollar såklart inte ens) så slår jag mig ner och så ligger busskortet där det alltid ligger

kan du visa en bild på något jättebra?
min nya baddräkt som jag köpte i går på beyond retro. älskar älskar den!

vad är det sämsta med denna vecka?
att jag jobbar natt och johan jobbar 9-18. alltså sover han när jag kommer hem och så sover jag när han åker till jobbet. känns så knäppt att knappt ses på hela veckan MEN i kväll ska han gå tidigare från jobbet så vi hinner äta middag tillsammans innan jag börjar <3

vad ska du göra resterande dagar av denna vecka?
i dag ska jag som sagt äta middag med jora innan nästsista jobbnatten för veckan! i morgon ska jag träffa sophien och på lördag tänkte jag sova länge. på kvällen ska jag dricka öl med alexandra och madde. och sen på söndag åker jag och johan till småland igen som jag längtat!!! hoppas på att hitta massamassa kantareller

när hade du hjärtklappning senast?
ALLTID när jag kör bil och ser en polis oavsett om jag kör helt lagligt eller ej 🙁

vad ska du göra i höst?
oj det vet jag inte. kanske kommer jag in på en utbildning. just nu är jag reserv men annars fortsätter jag jobba natt (söker förmodligen mer jobb också) och läser en liten kurs på södertörn.

har du några planer inför slutet av sommaren?
jag ska tillbaka till lantställena i småland som sagt! tänkte bara laga god mat och bada gå på loppis rita promenera cykla och sånt. och kyssa pojken. sen är det ju popaganda förstås vilket jag är oerhört pepp på 

vad är det konstigaste du gjort för kärlekens skull?
kanske när jag kunde johans schema utantill utan att vi ens bytt endaste ord med varandra och ”råkade” vara där han skulle vara. hehe

sen fick vi varandra och det här är johan i mitt rum den första bilden på honom <3

vad borde du göra men orkar bara inte?
ringa och boka om min tandläkartid (vill egentligen ställa in är övertygad om att jag har hål)

vad har du i ditt kylskåp?
jag har inget kylskåp men hade jag ett hade det varit fyllt med goda grejer. kragstagulasch sjömansbiff ostar och tre hyllor frukt

kan du bjuda på någon teaser inför kommande blogginlägg?jag och amanda dansar på emmaboda! kan eventuellt vara så att jag hämtat fotona från engångskameran. vi får se!

3 kommentarer
 • lilly

  tre grejer:

  1 kan så relatera till hjärtklappningen när en ser poliser, kan du fatta att jag blivit jagad av polisen MED BLÅLJUS! OCH SIRENER! tänkte nu döööör jaaaag!!!!!11 mitt livs värsta moment utan tvekan. alltså hade sådana overklighetskänslor dagen efter, låg i fosterställning och hade ångest och kved ibland "ååååh neeeej" pga kunde inte fatta att det var sant. jag skojar inte. det var ett trauma utan dess like. hoppas detta aldrig händer dig!

  2 kan även relatera till tandläkarstressen. jag var övertygad om att jag hade minst sju hål sist jag var hos tandis, det visade sig att det var brutal noja och att allt var i sin ordning. sen dess har jag gjort nästan som ett litet happening av min munhygien. ställt en ros bredvid tandtråden och hällt tuggummin i en liten retro porslinskopp som står på mitt köksbord. dock blivit drabbad av sneda blickar från nära och kära 🙁

  3 hoppas verkligen jag springer på dig på popaganda så jag får säga hej! tycker du är dödsgo!!!!

 • lilly

  oj längden på kommentaren! var ej beredd!

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *