mot smålandsskogar

 
foton från några dagar sen när himlen var helt knäppt fin och vi var tvugna att ta oss till vattnet för att titta mer och så bilder från i går när jag och madeleine promenerade kring begravningsplatser åkrar i skogar och satt vid vattnet ett slag och pratade om döden sådant som är förbjudet och om stora saker som bara borde inte finnas att göra skillnad fast det är så svårt. och om sneakers.
 
det är augusti nu och på något sätt känns det i luften. på kvällarna när det liksom inte känns sommarljumt utan mer fuktigt kyligt och på morgonen när daggen är iskalll. 
 
i dag ska jag träffa alexandra för lunch men först måste jag packa och så för helgen ska spenderas i småland. det vankas dop och kräftskiva och lite däremellan hade jag tänkt hinna plocka blåbär också men det ska nog inte vara några problem. puss ha en fin helg 
2 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *