rensar

i förrgår kom vi hem igen och jag längtar redan tillbaka. ge mig en trisslott en vinst så jag kan få leva mitt liv i fred i en liten stuga. utan prestationsångest eller krav på att en måste göra något. för det bästa jag vet är att bara vara med honom och göra ingenting egentligen. ja jag hör hur jag låter jag låter som en snorunge

hela dagen i går/i dag: ordnar rensar viker sorterar mår illa av allt jag samlar på mig. byrålådor kläder det som alltid hamnar i lådor längst in i garderoben. så mycket saker jag inte ens visste jag ägde

slänghögen sparhögen bordesparamenvillbaraslängahögen villslängamenbordesparahögen vetinteallshögen

hittar gamla dagböcker och foton och ler och hittar gamla smycken och gamla brev och blir gråtmild

inventerar mitt liv skulle vi väl kunna säga för att göra det enkelt. eller kanske bara märka hela grejen med att jag försöka få ordning på någonting. någonting åtminstone när det mesta är rörigt i övrigt så är det de materiella sakerna som får skapa struktur

ska belöna mig med att köpa nya växter när allt är färdigt (de har ju alla dött så lite tid jag spenderat här den senaste tiden). när allt är i ordning igen. och tills dess lyssnar jag på spellistan med bara popagandaartister i för ännu har jag en sak att se fram emot innan den här sommaren är över. jag kan prokrastinera livet lite till.

bara lite till

7 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *