senaste dagarna

hela måndagen och halva tisdagen rensade jag som bekant i allt jag äger och har och nu känns det så oerhört skönt. denna bild på min nästan enda krukväxt som överlevt sommaren utan skötsel (den andra är en tapper pelargon) och min kamera får illustrera rensandet. 
lyssnade på the xx och peppade popaganda medans jag höll på. 
på tisdagseftermiddagen klädde jag mig för jag skulle träffa alexandra
och bowla!!!
och så drack vi öl också
när bantiden var slut satte vi oss på uteserveringen drack upp ölen och svalkade oss efter den hårda fysiska ansträngningen. pratade om gamla frisyrer till exempel
sen gick vi till K25 och åt dumplings från beijing 8 och drack ipa innan vi tog ett mellanstopp på en bar och sen gick till f12. drack ännu mer öl satt i trappen och pratade med bekanta och dansade. det ägde
dagen efter träffade jag det här finot
vi åt megagod sushi på itmae och sen gick vi i ca hundra butiker och tittade på klänningar
sen var vi utmattade och åt glass på stikki nikki i sådan mängd att inte bägaren syntes inunder. jag åt rabarber- och päronsorbet och kanelglass. smakade nästan som paj tillsammans
sen åkte vi till plantagen som hade halva priset på alla inneväxter och sophie hjälpte mig att adoptera nya växter som belöning efter storrensningen
här är monsteran och 1/5 av vad jag köpte
och så i går mötte jag upp henne igen den där sophie!vi var på marimekkos *fashion night out* och drack bubbel och åt snittar och tittade på allt himla fint som finns. vill verkligen ha allt
mitt absoluta favoritmärke. och deras tyger <3 tänk om detta var i min ägo vilka fina klänningar det skulle bli. nåväl min plånbok är lite väl tunn för meterpriset och när vi kände oss färdiga följde jag med sophie och handlade middag innan vi sa hejdå och jag begav mig åt annat håll
till köttbaren!skulle äta middag med linnea och anton
och axel och alice! samt anna som satt bredvid och inte kom med på bild pga lång brännvidd
melker var där!!!! min favvotv-kock. han gjorde ett bra jobb
linnet åt pelle janzon och jag tog en oxchiligryta som var så god men inte så vacker
pratade och hade det fint och sen fortsatte 2/3 av gänget och tog ett till glas på en bar. fint att få träffas igen allihopa efter så lång tid <3
 
och I DAG ÄR DET POPAGANDA! är oerhört peppad tror det kommer bli himla fint faktiskt. puss!
 
14 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *