dimmiga dagar/gårdagen/elfte september

vaknar tidigt och ute är det dimma. känns som höst liksom fuktigt och kallt genom fönstret. och i mig så mycket känslor
 
glädje
i går jobbade jag min första dag på mitt nya jobb i en sexårsklass. 10-16 varje dag i veckan kommer det bli nu och trots att jag blir så matt av att ha alla barn kring mig så känns det så skönt att få lite struktur. rutiner. dessutom kommer jag fortfarande kunna jobba natt då och då eftersom att jag inte börjar så tidigt. det känns BRA
 
nervositet
minns ni att jag pratade om en lägenhet vi blev kära i och aldrig kommer få? det där sista tror jag fortfarande på och försöker tänka att får vi den inte är den inte menad för oss men kan liksom inte sluta hoppas. har aldrig varit med om något så nervöst som att vara med i en budgivning. vi är så nära vårt max nu jag hoppas de andra är det också </3
 
chock (och största glädjen egentligen)
i går smsade madeleine mig och frågade om jag ville ta en prommis på kvällen och det ville jag ju såklart. väntar på henne länge vid busshålllplatsen så kommer hon från fel håll och jag undrar vad hon gjort. hon säger att hon gått vilse och börjar gå tillbaka mot dit hon kom från för att visa mig ”ett konstigt djur” hon sett. så knäppt att jag inte tänker att det är något konstigt det men vet ni vem det där djuret som hoppar fram bakom en buske är? ALICIA BJÖRNSDOTTER. jag skrek hoppade grät och skrattade för det kändes så overkligt att träffa henne som jag tycker så mycket om efter så lång tid. hon som åkte till australien för att vara där i sex månader. tid som sedan utökades. en månad. två månader. det blev ett år och jag hade till och med givit upp hoppet om att få se henne inom den närmsta tiden. så står hon där pang bom mitt på min gata och är precis som sig själv. vi gick en promenad alla tre på landsvägar förbi hästhagar och över leriga åkrar och försökte reda ut minsta lilla som gick efter ett år isär. nya relationer framtidsplaner och sådant och jag blir så oerhört pepp på höst nu när hon är hemma igen <3
 
 
 
det känns som att hösten är den där förändraren som alltid kommer och rör om lite och jag tycker om det. så mycket
 
ps lyssna på den här låten passar verkligen min känslostämning i detta nu
14 kommentarer
 • Anonym

  För det första så har jag ju liksom listat ut vilken lägenhet ni bjuder på (och särskilt svårt var det inte med mina stalkerskillz HEHE *insert självupptaget flin*) och alltså. Jag fattar att ni är helt kära, för den är jättefin, men jag blir helt svimfärdig av högsta bud atm. D:

  Det är ca dubbelt så mycket som vi betalade för 73 kvadrat en kvart från skanstull. Med ungefär samma månadsavgift/m2. Månadshyran skulle för den lägenheten med fullt lån bli betydligt högre än för vår luftiga trea med balkong i närförort. Vill ju inte vara den moodkiller jag nu förmodligen är, men jag tänker att söderpuls i alla ära fast det är ju inte värt så många tusenlappar mer i månaden. Tänker ju inte stoppa er (GOGOGO liksom) och håller ju tummar då det ju är vad ni vill ha, men är sådär tråkig att jag gillar att visa att Stockholms kommun inte bara är innanför tullarna och att det inte är lika långt som till Vallentuna åt alla håll hehe.

  PS. Tror grannens tvåa m balkong borde vara till salu pretty soon. Vi kan dela både port och våning. Och ja, ni får komma och gosa med katten. (;(;(; DS.
  PS.2. Söderort! *hi-five* DS.2.

 • Anonym

  För det första så har jag ju liksom listat ut vilken lägenhet ni bjuder på (och särskilt svårt var det inte med mina stalkerskillz HEHE *insert självupptaget flin*) och alltså. Jag fattar att ni är helt kära, för den är jättefin, men jag blir helt svimfärdig av högsta bud atm. D:

  Det är ca dubbelt så mycket som vi betalade för 73 kvadrat en kvart från skanstull. Med ungefär samma månadsavgift/m2. Månadshyran skulle för den lägenheten med fullt lån bli betydligt högre än för vår luftiga trea med balkong i närförort. Vill ju inte vara den moodkiller jag nu förmodligen är, men jag tänker att söderpuls i alla ära fast det är ju inte värt så många tusenlappar mer i månaden. Tänker ju inte stoppa er (GOGOGO liksom) och håller ju tummar då det ju är vad ni vill ha, men är sådär tråkig att jag gillar att visa att Stockholms kommun inte bara är innanför tullarna och att det inte är lika långt som till Vallentuna åt alla håll hehe.

  PS. Tror grannens tvåa m balkong borde vara till salu pretty soon. Vi kan dela både port och våning. Och ja, ni får komma och gosa med katten. (;(;(; DS.
  PS.2. Söderort! *hi-five* DS.2.

 • emma

  åh hur fick du jobb i en sexårsklass? låter hur mysigt som helst ju

 • emma

  åh hur fick du jobb i en sexårsklass? låter hur mysigt som helst ju

 • Linnea

  Vilket fint inlägg!

  Och tusen tack för bästa låttipset.

 • Linnea

  Vilket fint inlägg!

  Och tusen tack för bästa låttipset.

 • Johanna

  Åh, hur fick du det jobbet?

 • Johanna

  Åh, hur fick du det jobbet?

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *