hur en helg kan vara

i fredags begav jag mig hem till denna böna som fyllde tjugo i veckan. skulle förstås firas. fanns en hel del andra bra personer där också t ex lisa
soffen
nea
amandavi fick vin och massvis med godsaker
ante kom efter jobbet!
vi åt och drack och pratade och skrattade och så tog vi roslagsbanan in mot östra. på tåget blev vi utsatta för vad ante uttryckte som ”ett skolexempel på patriarkatet” (killgäng kommer in och en säger att han legat med varenda en av oss ”sjukt att alla mina ex blev vänner” ”ser ni hur lång jag är fattar ni hur stor min kuk är?” ”jag spräcker er allihopa” ”feministfittor” osv OBS blev glada av det sista ordet vårat nya bästa ord) men VI SA IFRÅN och när soffen hällde ut ett svins dricka på hans skrev och trots diskussioner i efterhand med personer som kallar en ”gumman” och ”tjejen” så blev vi väldigt pepp ändå trots puckon. vi hade ju liksom sagt ifrån och det kändes som en sådan jävla seger när de blev avkastade av konduktören som att DET SKA LIKSOM INTE VARA SÅHÄR.

vi skrek och sjöng och skrattade på vägen till under bron men vi kom inte in så vi åkte till hornstull strand istället. jag och ante fick shots av en som skålade ”krossa patriarkatet” med oss och så fick vi öl av bartendern efter vi berättat vad som hänt under kvällen. dansade mig svettig på glest befolkat dansgolv med mina älskade älskade feministfittevänner tills stängning och det var bara SÅ JÄVLA BRA
avslutar fredagskvällen med två tveksamma gruppbilder på vägen till tunnelbanan <3

på lördagen var jag så bakis det går att vara ungefär. mamma hämtade mig hos johan och så såg vi på bio med de här två fantastiska personerna <3<3<3<3 sen åt vi pizza på vapiano
på eftermiddagen kom alice hem till mig och vi bakade världens mest chokladiga brownie på en hel plåt och sen kom johan och vi lagade middag på vad som fanns hemma innan vi for hem till alice för en drink och sen gick vi ut och drack öl

vi var megatrötta när vi åkte hem kolla på han bara
vaknade på söndagen och johan sa ”somna om” och så vaknade jag om till detta. gott. vi såg derek (min nya favvoserie!!!) i sängen innan vi klädde oss för….
jag släpade med jora på bakluckelloppis i sollentuna centrums parkeringsgarage
vi hittade inget vi ville ha men jag tycker om att gå och kolla och pilla ändå ni vet. johan var dock lagom road hehe
den finaste loppisbesökaren var den här gigantiska personen
sen for vi till erik
sparkade lite lönnlöv utanför hans port
och fick inspektera den nya tapeten i hans arbetsrum. finfint!
så fick vi lunch och prinsesstårta (vet ej vad vi firade men det spelar ju ingen roll egentligen). 
 
denna vecka jobbar jag åtta till sexton trettio varje dag plus att jag jobbar nu i natt och jag vill bara att nästa helg ska komma nu på en gång bums tack. 
8 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *