fredag och lördag

i fredags var det ju som bekant lucia och klassen jag jobbar i stod för skolans luciatåg. kan ni tänka er alla sexåringar i vita särkar tomteluvor och pepparkaksdräkter sjungandes ”vi tänder ett ljus i advent” i otakt. jag var –> :’). iallafall. efter supermysig jobbdag hetsade jag hem för att pussa på johan som kommit hem från usa tidigare under dagen och svidade om till detta. mitt jobb (där jag jobbar natt) skulle ha julfest med gatsbytema!
tog mig till operaterassen och åt så himla god mat och hade en asrolig kväll med mina kollegor. drack vin och dansade men mest lekte vi i en fotoautomat som fanns på plats och när jag vaknade på lördagen hade jag typ tio remsor i min väska. bra fest!
jag gjorde frukost till min jetlaggade pojkvän och vi åt den i soffan med täcke vilket är det mysigaste som finns typ. tittade på julkalenderavsnitten han missat när han var borta.
sen gick vi till nytorget och köpte en präktig gran!! johan ser så himla liten och gullig ut på denna bild tycker jag
vi bar den hem och mekade ett tag för att få den rak.
en barrig julduk som jag fick av min kollega får agera julgransmatta (”sara jag har en sådan fruktansvärt ful duk från sextiotalet som är så gräslig att jag inte förstår varför jag inte slängt den du skulle älska den jag tar med den i morgon” <3)
 sen fick vi bråttom och var tvugna att handla och städa för vi skulle ha gäster. såhär ser johan ut när han bakar!
så kom våra gäster i form av mina föräldrar farföräldrar samt agnes! här är farmoroch farfar! (och lite pappa i bakgrunden)
min lilla mamma var också med förstås
vi drack julmust med smak av mörk choklad. kom i flådig förpackning
och åt saffranssconsen 
farmor och farfar hade med sig lite fina saker fran min gammelfarmor. till exempel den här superfina ljusstaken!
och så fick vi en sån här i inflyttningspresent! tack snälla <3
joris
och det enda pyntet i vår julgran vid den tiden vi ska klä den ordentligt i kväll tänkte vi
sen for jag med agnes till vallentuna och hängde innan vi åkte vidare till födelsedagsfest för hanna och pernilla
vi åt paj drack vin och blandade groggar i plastmuggar exempelvis. på bilden min fina lilla andy. slut på lördag!
9 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *