hejdå du.

jag är så extremt dålig på att sammanfatta (gjorde liksom inte ens klart förra årets årssammanfattning…). jag försöker ändå för trots att denna blogg är fylld av mina dagar så är det en del som inte kommer med. tjugohundratretton har varit ett rörigt år egentligen. har varit så ofantligt ledsen över förluster som inte ska få finnas och haft ont i hjärtat av att se nära förlora någon älskad. jag har haft ångest över ”vad jag ska bli” och mått dåligt för att jag känt mig liksom otillräcklig. 
 
men. också SÅ bra. att ha människor en gillar kring sig är så jävla bäst och hjälpande. känner att jag detta år har hängt med personer jag tycker om och struntat i att anpassa mig efter såna där som en annars bara ödlsar energi på men som egentligen inte spelar någon roll. att jag börjat jobba mer har också gjort mig så mycket mer säker. känt liksom att vadå bara för att jag gör detta nu måste jag inte alltid göra det!!!!! det är ok att liksom tycka att vardagen är okej och just nu. att testa på är bra. och att framtiden till exempel min tomma höst känns snarare spännande än skrämmande. har blivit så bra på att försöka att inte se hinder utan bara göra! och att jag trots vissa svaga stunder med bara gråt så har jag vågat stå upp för mig själv i andra och sagt ifrån när jag blivit illa behandlad. ojoj så mycket dravel här lite mer konkret: 
 
det här har jag gjort för första gången under 2013
♦ gått en liten kurs i grafisk design
♦ klarat 30 hp av ett språk jag förr trodde var en omöjlighet för mina stämband
♦ besökt prag
♦ kört en traktor

♦ träffat min morfars syskon
♦ fått blombud
♦ sålt något jag skapat
♦ flyttat
♦ stukat foten
♦ jobbat på en skola
♦ fotat med en polaroidkamera
♦ stickat klart en halsduk
♦ haft en vegetarisk vecka (och ätit mer vegetariskt än någonsin men helt veg är jag inte. det är dock målet!)
♦ gjort en pannkakstårta
♦ skjutit med en pistol
♦ givit bort en helt utskriven dagbok
 
 
 
också har jag rest lite. såhär såg det ut:
♦ i januari åkte jag och johan till prag. det var min julklapp till honom för jag hade precis fått min allra första lön och hade lovat honom att bjuda på hotell med den. så det blev hotell i prag. vi bara åt massa mat gick i regnet och drack öl. i badet till exempel. väldigt bra början på året.
♦ i början av juni for jag och mamma till amsterdam och fick försmak på sommaren. vi hade megavarmt och fint och svalkade oss på olika museum och med öl på diverse uteserveringar. åt goda frukostar luncher och middagar och promenerade i den botaniska trädgården.

♦ i juli åkte jag och johan till paris och trots att han var så sjuk blev det en fin liten resa. vi hyrde en liten lägenhet med knarrande trägolv och åt frukostar på vårt lilla köksbord och franska bakverk på golvet. besökte palais de tokyo gick på marknader fotade oss i fotoautomater och hade picknickar. och så hånglade vi såklart. massvis. 
♦ sista stoppet blev berlin med anton och sophie! kikade i second handaffärer testade restauranger och så blev det väldigt mycket öl också. hade så himla roligt den resan. 
 
♦ kanske den största resan (ok lite cheesy sagt) var att flytta ihop med honom ni vet han som jag är så brutalt jävla kär i. att ha ett hem som är vårat och bara vårat och fyllt med saker som om vartannat blandat är mina hans och våra. vakna med honom varje dag somna med honom varje dag.
 
och i dag är det nyårsafton! egentligen skulle jag jobbat i kväll/natt men min chef var snäll och tog det åt mig så jag får jobba i morgon i stället! hurra! detta kan alltså endast och endast bli bättre än vad jag hade tänkt mig. det blir middag här hemma hos oss och sen se fyrverkerier tillsammans hoppas på champagne och kyss så blir jag nöjd. hoppas ni får en fin natt/nytt år utan krossade förhoppningar och besvikelsetårar. nu hejar vi på 2014 och gör det megabäst. gott nytt fina ni!!!
17 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *