nytt hos oss

först ut: två små vaser. jag har fått ett knippe ekollon att gro de senaste månaderna och i fredags kom johan hem med en kartong som det stod svenskt tenn på. han hade beställt två ekollonvaser i smyg!!!!!!den som kommit längst är dock denna som redan börjat gro när jag plockade den för ett par veckor sedan i vitabergsparken (precis innan snön kom). nu tävlar de andra små om att få långa rötter snabbast och få platsa i den andra vasen hehe
men tills vidare får de sitta i varsitt shotglas
ny sak nummer två! en röd hinzaväska.jag köpte den att ha som strandväska i kap verde. finnes på exempelvis designtorget eller diamon by weekly som ligger i vårt hus och är där jag köpte min (f ö superfin affär med till exempel fina anteckningsböcker och kaffe i söta förpackningar)
ny sak nummer tre: en iitalavas! vi fick den i inflyttningspresent av ulrika och magnus för ulrika tyckte bestämt att en sådan ska finnas i varje hem. så fin present.
så i lördags köpte jag vita och ljusrosa tulpaner att fylla den med. 
och så sista saken jag tänkt visa i dag alltså vår nya lilla arbetsplats!!! vi bor inte stort så vi var tvungna att ha vissa bestämda mått på skrivbordet. vi köpte ben på rea på pub och en bänkskiva som de sågade till åt oss på bauhaus.
vi var ivriga att sätta ihop det så vi har inte slipat och oljat in skivan än men det ska vi så småningom så den håller sig fin. så himla mysigt med plats för två. <3
 
18 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *