en torsdagslista!

hur såg du ut för prick ett år sedan?
ett år plus en dag och ett år minus en dag var detta! rockade kjol och magtröja
 
när vaknade du imorse?

05.45 :(((
 
vad var det första du tänkte när du vaknade?
herregud vad jag inte vill åka till jobbet och ha friluftsdag = vara ute i kall snöstorm hela förmiddagen. men jag längtade också efter att få åka den långa vägen till jobbet och börja läsa min nya bok!
 
har du ringt nån imorse, vem och vad sa ni?

hmm inte i morse men under dagen. pratade med sophie innan vi tog en fika och nu lade jag precis på telefonen efter att ha pratat med johan som är på väg hem
 
vilket humör är du på?

mätt. åt raggmunkar med stekt fläsk var ute och åt med jobbet och det var SÅ GOTT. lagar aldrig husmanskost själv.
 
har du ont någonstans?

ja på läppen pga har en förkylningsblåsa. så jobbigt gör ont varje gång jag äter något surt eller borstar tänderna.
 
om du fick välja vad som helst att äta just nu, vad är du då sugen på?

surt lösgodis.
 
vad köpte du när du drog ditt kort senast?
raggmunkar en öl och en kaffe
 
vilken var den första hemsidan du gick in på på internet?

i dag? bloglovin tror jag. någonsin? minns inte. minns dock att jag skulle gå in på apelsin.com någon gång för de hade roliga spel och så råkade jag gå in på typ apelsin.se eller något och det var porr istället 🙁 ärrad för livet.
 
vad ska du göra ikväll?

johan kommer hem snart och då ska vi äta kakor och se klart första säsongen av bron!!!
 
vilken är den första låten du sätter på idag?
har inte lyssnat på en enda låt i dag. 
 
vad gjorde du för exakt en vecka sedan, den här tidpunkten?
bakade kakorna vi ska äta snart.
 
vad har du på dig idag?

detta!!! dvs manchesterbyxor och en topp jag köpte i en second hand butik i amsterdam. hade dock annat på mig förut i dag men grillade korv åt typ 150 barn så mina kläder stank rök långa vägar och jag var tvungen att byta.
 
och helgen då, hur blir det med den?
jag ska laga middag med jora och bara ta det lugnt och packa för på tisdag åker vi iväg!! agnes och martin flyttar ihop så jag ska åka förbi dem och se hur de får det. annars har jag brunchdate med alice och så vill jag gå på megaloppisen i solnahallen. och så ska jag nog dricka öl och dansa förhoppningsvis för det vill jag. bådar gott.
 
lista stulen från sandra beijer. 
8 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *