instagram januari

såhär halvvägs in i februari tänkte jag att vi kan se hur mitt januari såg ut genom instagramvi åt frukost (drömyoghurt och diverse bär) till kvällsmål och jag åkte hemifrån klockan sex en morgon men gjorde frukost på sängen till jora ändå. mysigare att äta frukost med någon
vi var på lasse åbergs museum i bålsta med johans föräldrar och erik och jag åkte och tittade på min brors lägenhet i sundbyberg! han har renoverat den men ska flytta vilken dag som helst nu
en dag åt vi pizza till middag 
två fika! ett mellis mellan jobb på skola och nattjobb och en kaffe med soffen
fick brev en dag! och marken var vit och knarrig en tidig morgon efter jobbet
jag fotar mig själv medan jag väntar på att jora ska göra sig klar *klassiskt* och en polaroid från en fin kväll när erik madde och laura kom över och drack drinkar innan vi gick till pet sounds och hade snöbollskrig sen
morgonen efter åt jag och jora brakfrukost
en måndag gick jag på open mic på kgb med alicia matthew och emil. det var SÅ kul! på torsdagen åkte jag och jora hem till dem i aspudden och fick cottage pie och chokladpraliner och drack massa rödvin
en fredag kom soffen och anton hem till oss och åt middag och här är anton när han gör gt. och så en färgglad frukosthade en kaffedate med alexandra. himla bra träff!!!
jag sydde en liten klänning och en dag kom jag hem till den godaste lasagnen EVER
vi skaffade ett litet skrivbord!!! och elin andy och lisa kom hem till oss innan vi gick till slakthuset
min finaste en morgon och tulpanköp på en lördag
frukost på borgis och elva nya böcker!!! har läst hälften nu i kap verde. älskar att jag kommit in i mitt läsande igen
det var januari det! på instagram heter jag cupidbow om någon vill följa puss
12 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *