ekar arbetsprov och alla hjärtans dag

under tiden vi var i kap verde hade mitt lilla ekollon växt till sig till ett litet träd här hemma
blir så himla glad av att se den. och de andra är också på god väg nu! <3
det första jag köpte när jag kom hem var tulpaner är lite beroende av dem såhär års
och så har jag börjat på mina arbetsprover till berghs diplomutbildning i grafisk design. jag har fått nytt schema på jobbet som gör att jag jobbar senare om dagarna så att nu kan jag ägna förmiddagarna åt detta. jag hoppas verkligen att jag ser till att får ihop dem och att inte prestationsångesten kväver mig innan dess. 
i går var det ju som bekant alla hjärtans dag och jag stod i kö i en kvart på chokladfabriken och skyndade mig hem för att jag hade tänkt överraska johan med middag då han alltid kommer hem senare än jag. det förstördes dock lite eftersom att han gått hem tidigare från jobbet för att hinna möta upp mig…………………
det blev iallafall gnocchi med fänkål och persilja och breasola och mozzarella och parmesan och vitlök.
så drack vi vitt vin till och berättade om våra dagar och pussades
sen åt vi dessa två till kaffet. två megachokladbakelser en med ljus choklad och kaffe och en med mörk choklad
delade lika
efter middagen gick vi till victoria för bio
her hade premiär!!!! som jag längtat. och herregud vad jag älskade den och vad jag älskar spike jonze. helt F A N T A S T I S K. se den. efter filmen gick vi hem och jag låg i hans knä i soffan medan vi lyssnade på soundtracket och drack upp vinet 
i morse stekte jag pannkakor till oss det blev lyxfrukost för vi hade glass hemma 
mmmmmmmm
vi satt med täcke i soffan och såg orange is the new black. ÄLSKAR täcke i soffan. vi storstädade lägenheten och gick och kollade i affärer för att köpa en lampa men hittade ingen som var bra. sen kom pappa och hjälpte oss att borra så vi kunde sätta upp våra stringhyllor äntligen!!!!! blev megafint. 
12 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *