semester

rosa himmel och atlanten. det blåser men är inte så kallt vi har långärmat och kortbenat. stå i sanden och känna saltvattnet från havet mot tårna när en våg rullar upp och jag älskar dig och jag älskar det här
i gryningen och du snusar bredvid. flytta närmre försöka sova men det går inte. dra på sig din t-shirt dra upp dörren och ta boken med sig ut. sitta i ljumma morgonen och läsa och skriva 
i en skumpig minibuss i ökenmark på vägar som definieras endast genom de målade stenarna i väggrenen. inget bälte och lite orolig men din arm omkring axlarna och bara en liten rörelse från näsan mot din hals och sollukten av dig
turas om att hämta öl och den som inte hämtar den blandar. vändtia yatzy tre i rad och brunbrända ben mot kritvita hotellakan

20 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *