pannkaka och blodapelsin

hej. 
 
jag har lite idétorka och det kanske är så det blir när en åker hemifrån åtta på morgonen och kommer hem sju på kvällen och är dödstrött (förutom den dagen en jobbar på natten också och inte är hemma emellan eller mer än 6 timmar av 36). ändå fint att en kan hinna äta pannkakor med sirap och blodapelsin (som blev jättebillig förlåt att jag inte sa till ica matmäster när ni slog in dem som vanliga apelsiner <3) i två olika nyanser mitt i veckan. allt tack vare en person som står och gör smet dagen innan åt en
 
det var väl det för den här veckan ungefär. men i morgon är det fredag igen och jag skulle ju inte bli en sådan som gick i fem dagar och längtade efter de sista två men ja det blev väl så ändå. 
 
puss
14 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *