annandag påsk

annandag påsk åt jag den här goda grejen till lunch. det var på bon moules och burgers på drottninggatan. betyget blir: märklig location men svingo burgare med goda tillbehör (svamp friterad schallottenlök och tryffelmajo) och pommesen var DE-VINE. 
den här damen var mitt lunchsällskap! efter maten åt vi jordgubbar i solen på konserthusets trappa och hade det fint. sen sa vi hejdå och jag for vidare
till zinkensdamm och vidare tantolunden. träffade en söt polare
och smygfotade två andra. dvs ante och ralle!
de hade suttit och carpat hela dagen. 
efter en stund kom johan med vinet
vi började spela en omgång plump och använde min pockets slutsidor för att räkna poängen. johan vann med TVÅ poäng över mig. 
alltså detta <3<3<3<3<3 
och detta. satt och hade det gottigti flera timmar tills magarna började kurra
så vi plockade ihopoch jag knyckte några tulpanknoppar
och tog en cool bandbild innan jag och jora sa hejdå till de två
och när vi kom hem stekte vi halloumi jag slängde ihop en cole slaw (vitkål lite majo lite gräddfil en klick dijonsenap morot och granatäpple) och så åt vi med myntadressing i tortillabröd. slut på himla fin påskhelg <3
18 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *