joras fyrtiotredje halvårsfödelsedag

i förra veckan läste jag the faults in our stars av john green (fin bok f ö) och i den så introducerades uttrycket halvårsfödelsedag för mig av huvudpersonen hazels mamma. helt fantastiskt bra grej ju!!!! en ska fira så ofta det bara går. turligt nog inföll joras halvårsfödelsedag denna vecka så i onsdags fick han bestämma middag (som jag skulle laga men det blev mest han för jag kom hem så sent…)köttbullar och potatismos och lingon och brunsåskan äta hur mkt som helst av det så jag åt tre portioner hehe
vi firade med att testa en öl men den passade inget vidare till. vi delade på joras istället. 
skål fina halvårsfödelsedagskillen
sen åt vi vaniljglass med varma hallon + tomtebloss i. <3
10 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *