onsdagsmiddag

i onsdags var jag svintrött som alltid (ni vet jobba dag till jobba natt till jobba dag och fick två timmars sömn på det hela). mötte upp johan efter jobbet och så gick vi hem till alexandra. drack en öl och tittade ut på fina innergårdenmedan hon lagade mat åt oss!

med var även madden. <3

vi blev bjudna på knallgrön och megagod zucchinisoppa!

min sambo + kompis. vi åt med massa parmesanost och gott bröd. efter middagen satte vi oss i soffan och jag var så övertrött så jag fnittrade åt allt medan vi försökte hitta vettigt boende i london för om drygt en månad åker vi dit! hurra! tanken var att vi först skulle åka till brighton också och se future islands men så tog biljetterna slut. så kan det gå men nu har vi iallafall en hel londonweekend att se fram emot. 
det firar vi med en bild på mina snodda (förlåt stockholms stad) tulpaner som slår ut så fint i otakt. 
14 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *