i min nya väska

jag har en ny väska! en sån som jag letat efter i hundra år men inte hittat i min prisklass. nu lyckades jag buda hem den här från tradera för 300 spänn!!!
tänkte att när vi ändå är inne på det kan vi ha ett ”vad jag har i min väska”-inlägg. för det är kul. såhär ser det ut!boken jag läser just nu: solprinsen av per nilsson. per nilsson var min absoluta favoritförfattare när jag var femton och nu har jag bestämt mig för att läsa om alla böckerna. känns inte riktigt lika träffande som när jag var yngre och i bland kan dialogerna och språket kännas lite enkelt men jag älskar fortfarande hur han leker med det. till höger min almanacka från frankie press. + penna och lite nycklar
jättesmutsig marimekkobörs fylld med hörlurar laddningssladd och bankdosa. två läppgrejer (carmex är bäst!!!) tampong hårnål tofs och två kantstötta anteckningsböcker. den ena är min läsdagbok
min plånbok från svenskt tenn som jag fått av mamma och pappa i julklapp en gång och som är jättetjock på grund av alla kvitton jag alltid glömmer att tacka nej till. slutligen mina rayban-solisar som jag bytt glas till skarpa med styrka och som ligger i mitt lilla unikko-fodral *marimekkolover*. det var allt nu behöver ni inte rota mer puss
20 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *