majmelankoli

det har varit en våldsamt grå vecka. både bildligt och bokstavligt talat. jobbiga känslor och stress och ångest. och massvis med regn. men i torsdags följde jag med på musikquiz på bar brooklyn med alexandra teresia och gösta och det var verkligen en höjdpunkt det var himla kul även om det inte gick så fasligt bra för oss. sen jobbade jag fredagnatten och i morse när jag kom hem var det ljust ute. johan smet ut medan jag sov och väckte mig med frukost på sängen med ostmackor på surdegsbröd med valnötter och bakverk och goda juicer mitt på dagen. hade en perfekt lördagsmorgon innan vi strosade och han köpte kläder och jag köpte pioner. i kväll ska vi hem till hans föräldrar och ha mellokväll med dem och deras kompisar som är på besök från australien. det blir bra
20 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *