davosgröt till frukost

nu ska ni få lära er att göra frukosten jag gjort konstant i en vecka nu. den är perfekt när en som jag inte vill äta varm gröt på sommaren eller om en har tröttnat på den vanliga müsliblandingen. det du behöver är rätt och slätt det som ligger på skärbrädan. alltså: rivet äpple havregryn tranbär kokosflingor valnötter och kanel. dessutom yoghurt men det skulle blivit så slajmigt om jag lade det där. 
så blandar en helt enkelt bara ihop ingredienserna i en skål kör på plastfolie över och låter stå i kylen under natten så det gottar till sig. jag brukar bara höfta till måtten men tänk bara på att göra den lösare än du vill ha den sen då havregrynen suger åt sig vätskan.
så på morgonen är det bara att ta ut ur kylen och äta direkt kanske med några jordgubbar på om en råkar ha det hemma eller bara äta den som den är. god morgon!
12 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *