hejdå!

nu åker jag och de fyra personerna ovan till london i dagarna fyra! jag har laddat upp med mariells londonguide och hoppas på en helg fylld med stros öl och fint häng. är tillbaka på söndag natt puss!!
ps har ni ägiga londontips är ni mer än välkomna att dela med er <3 
11 kommentarer
 • Beatrice

  Åh, London, fina, fantastiska London! Beroende på om ni bor i närheten eller inte, testa restaurangen Red Devil i Soho. Ligger på en gata neråt höger om man går på Oxford Street från Oxford Circus- mot Tottenham Court Road-tunnelbanorna. Den ligger i en källare och ser lite ut som klassisk film-porrklubb först, men har fantastisk och billig koreansk mat! Godast och mest klassiskt är Bulgogi eller Bibimbap, och båda deras är superbra!

 • hanna

  Columbia Road flower market (massa fina blommor dock galet mycket med folk) och Brick Lane market är varje söndag i Shoreditch (östra london). På brick lane finns massa av kuliga barer med happy hour och på Rough Trade kan man ta fotoautomat bilder. Vietnamesisk mat på kingsland road är superb (billigt, gott men inte super mysigt). Allt ovan ligger hyfsat nära varandra i östra. Bibimbap i Soho har super god bibimbap om ni är i centrala. Hoppas ni får det bra. London är underbart 🙂

 • Emelie

  Jag har aldrig varit där och har tyvärr inte tips, men jag önskar er en superbt resa i vilket fall!

 • Anonym

  Brick Lane Bookshop i Shoreditch. <3

 • kaffehörnan

  Vad skoj med en resa

 • Artema

  Din blogg är verkligen jättsnygg! Älskar designen och sättet du bloggar på, tummen upp 🙂

 • Anna

  Prova restaurangen "Ceviche"! Peruanskt kök, sååå himla gott. Rätterna serveras i tapasstorlek. Seabassen och drinken pisco sour rekommenderas! Ligger i SoHo, 17 frith street.
  Ett annat tips är "Burger and Lobster", de har inga menyer utan man väljer mellan hamburgare, hummer (obs, hel hummer! Har säkert varit frusen men det var gott iaf) eller lobster rolls. Kostar 20 pund oavsett vad du väljer. Ligger bl.a. en i SoHo, kommer ej ihåg adress men googlat vetja!

  Min favorit bokaffär i London heter "Daunts books" och ligger på 83 Marylebone High St (ganska nära Oxford st). De flesta böckerna är sorterade efter land istället för kategorier som skönlitteratur, fakta etc. Under Skandinavien finns massa böcker av Tove Jansson, bl.a. en som heter "A winter book"(har inte sett den på svenska), ångrar så att jag inte köpte den då "Sommarboken" är så bra.

  Ha det fint i London!

 • Karin

  Vill man ha en fin utsikt så kan man promenera upp till Primrose Hill. Det ligger inte alls långt ifrån Camden och väl där i parken kan man dricka öl och njuta av utsikten. Mitt bästa London-tips!

 • Vicky

  å london! så himla härligt. tror dessvärre inte jag kan tipsa om nåt fint insider-mysigt men tror du kommer ha det helt lovely!!

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *