kranskavalkad

någon frågade efter bilder från när jag var yngre och dagen till ära letade jag fram lite foton i midsommartema!!! en kranskavalkad från 1994 till 2013 men med ett gap däremellan1994!!! här hade jag ju ingen krans och har mest med den här bilden för att min mamma är så himla fin

2004. elva bast med krans stor och fyllig med spret åt alla håll. och ser ni vem till vänster? <3
sen hoppar vi till 2007. mina kusiner fanny agnes och johanna louise och min kompis malin! vi har en tradition på sågaretorp att varje midsommar åker vi flak efter traktorn upp till vattenfallet där vi äter jordgubbstårta. här har vi redan paxat de bästa platserna. 
2009. också på sågaretorp och med fannyn. lite hängig krans med stora blad

2010. prästkragar jasmin och lupin. och så risigt hår från bollen jag ständigt hade på huvudet vid tiden 

2011. jag och agnesen på nybyggd altan på landet. älskar de här bilderna på oss. samma klänning som 2009! det är min mammas gamla som både hon och min moster hade när de väntade barn. nu har den hål lite här och var men älskad det är den. 

2012. första midsommaren sedan -96 jag inte var på sågaretorp och det gick ju finfint! det var dåligt med blommor så det blev mest björkris med lite klöver och prästkragar instuckna. hade kransen såhär med håret upprullat bakpå och firade i målerås på johans lantställe. precis som vi ska i år!
2013. förra årets! första midsommaren i skärgården på axels lantställe. hade en sådan himla drömmig midsommar och fick befallning att agera kransbindare åt alice när jag var klar med min. det var nog min finaste krans någonsin! hoppas det finns blommor nog att göra en fin i år med. 
 
midsommar är verkligen min bästa högtid. nu skall här firas! hoppas ni får en fin dag allihopa oavsett om ni äter sill och jordgubbstårta sjunger snapsvisor binder kransar och dansar kring stången eller inte firar alls. puss!
4 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *