en god pizza

här kommer tips på en pizza från förra helgen! vi gör degen och tomatsåsen efter ernsts recept. det är det bästa vi har testat iallafall! ett tips är att göra ett storkok tomatsås och frysa in i portionsformar och så har en när en blir sugen på att göra pizza. och så om möjligt baka på en pizzasten men det kanske inte alla har (om ni inte som jag har en pojkvän som hade som projekt att få till perfekta naanbröd där ett tag). pizzan får hur som helst väldigt fin botten då.
på tomatsåsen strödde jag spenat och klickade ut röd pesto. på med smörstekta chaminjoner och så ost (jag hade mozzarella och gruyere). avslutade med att helt enkelt knäcka ett ägg på toppen som tillagas tillsammans med resten av pizzan i ugnen. 
toppad med salt och peppar och pistagenötter för smak och konsistens när den är färdigbakad. så gott!
11 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *