lördag eller tyll och trottoarkant en kimono och drinkar

långfrukost i morgonljuset
och sen en plats med tyll och trottoarkant
det var loppis på en del av fridhemsgatan så det var alltså där vi spatserade.
det gick att köpa snabba skor.
och fina planscher. 
jag tittade mest på kläder dock. och köpte två små grejer! herregud vad jag ser att mitt hår är slitet och långt och solblekt på den här bilden. tur att jag ska klippa mig i dag! senast var liksom i mars
vi skulle köpa grönsaker också men så glömde vi det innan vi gick. de hade i varje fall väldans fin mangold. 
så åt vi körv till lunch! han en chorizo med hummus och ruccola och jag en soyakorv med hummus tabbouleh och chilisås.
och så en öl på det. gott. lämnade gatufesten och dessa visdomsord.
promenerade över kronobergsparken och förbi rosor
hit!
alltså kungsholmens glassfabrik. en med kokos och pistage och en med hasselnöt och choklad tack. i strut tack.
så satte vi oss utanför och carpade solen. 
sen gick vi hem igen och såhär var jag klädd. 
väl hemma högg jag in i ett mjukt mjukt tyg jag köpt i veckan.
när den var klar låg jag och tittade på den här som gjorde en drink till mig.
i min nya mjuka mjuka kimono. <3 love it. 
sen spelade vi kort jag och johan. här har jag förresten på mig en av de nya sakerna jag köpte. 
drinken var go.
en bjuder väl tillbaka. jag gjorde en på tequila och blåbär recept här. sen mötte jag upp alexandra och så stod vi i kö till trädgårdens avslutningsfest obscent länge men hade världens jäkla roligaste kväll med henne och sofia <3 dansade och drack öl tills de stängde.
och här var nästa bild i kameran morgonen efter. kortspel men utbytt dryck i koppen mjuka kimonon på kroppen och rufsigt hår på toppen… hehe. avslutade helgen med lunch hemma hos erik där vi fick se hans nya fina kök och sen bakade jag och johan pizza till middag. och det var det det!
15 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *