vad jag gjorde förra veckan (genom telefonen)

fick hem två kjolar som jag vunnit på tradera (hehe älskar att det låter som en vinst och inte alls ett köp pga budgivning) en hallonröd och en i svart manchesteroch lagat soppa i en av dem till exempel potatis och purjolöks. blev mycket soppa förra veckan pga johan hade opererat bort en visdomstand stackarn. gör ju inget dock för soppa är ju ypperlig höstmat och nu mår pöjken bättre.förutom reading deprivation hade vi också i läxa att stjäla tid. dvs ta tillvara på de små luckorna i vardagen kanske när en väntar på bussen eller så och öva på sin kreativitet! en gång när jag väntade på gruppmedlemmar ritade och skar jag ut en liten pelargon (mycket inspirerad av sofi marklund titta på hennes fina illustrationer!). annat jag gjort är att kladda mer i block och skrivit haiku.
i onsdags var det berghs bar på kvällen så vi gick direkt från atéljen och offertförfrågningar till öl i hela kafeterian. tänk om det såg ut såhär varje dag va
åt dumplings till middag och fick eyelinertatueringar av klasskompisar på efterfesten på ljunggren.
så jobbade vi massvis med vår (pernilla anders och min) förpackning till vasamusset förstås. här gnuggar pernilla gnuggisar till dummyn mycket nogrannt kritiskt precist
sneak peak!
efter presentation på vasamuseet på fredagen (för fd museichef styrelseledamöter i föreningen vasamuseets vänner vår skolas vd och program- och kursansvariga puh) firade jag och sofia med rodebjers utförsäljning. här är hon liten vid ett höstigt hus. nöjd med sina fynd.i söndags gick jag och johan en lång promenad och avslutade på bakverketdär var fullt så vi köpte med mat (grillad baugette med trattkantareller och västerbottensost ja det slår ju söndagspizzan) samt delade på en enorm kanelbulle
på kvällen åkte vi hem till mina föräldrar jag rensade ur garderoberna i mitt gamla sovrum (mamma och pappa ska göra om) och hittade massa gamla webcamfoton från 2005 här är jag och soffen 12 år. *zötizar*snodde med mig en fin bild på mamma också från dagen hon blev tonåring <3
12 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *