torsdagskvällen med mamman

i torsdags efter en sen föreläsning med sophie smallhorn och huw morgan (så väldigt inspirerande) sprang jag i princip till östermalm och aubergine där min stackars mamma väntat alldeles för länge på mig. och sen överröste jag henne med min stress och problem innan jag kunde hejda mig. hon är en bra tröst ska ni veta och klok och fin. sen bjöd hon på gott vin och skaldjursgryta och vi hade det himla fint <3
efter middag gick vi hit till maxim och såg mitt enda liv av och med jonas gardell! tycker han är så bra på att blanda sorgligaste sorgliga med det mest komiska och absurda så en fick ju liksom uppleva typ alla känslor på skalan. dock kan det ju i bland bli lite för mkt men allt som allt väldigt bra föreställning!
efter föreställningen gick vi tvärs över gatan bara till ett ställe med vinflaskor i hela taket
det hette osteria och vi slog oss bara ned i soffan och tog varsin espresso och fortsatte prata en stund hon och jag 
tycker om na va!!! alldeles perfekt torsdag skulle jag säga.
6 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *