första saffransbullen gånger två

i fredags blev mina lektioner inställda så istället för att vara i skolan var jag i gamla stan och på frukostdejtmöte med floran
såhär gullig var hon fredagsmorgonen till ära. åt så jäkla god kokosyoghurt och delade första saffransbullen för säsongen!! mycket bra smakade den
vi pratade hemlisar och inte hemlisar och det var en himla mysig start på helgen
efteråt frågade flora om jag ville se hennes nya kontorsplats och det är väl klart jag ville
så gullig
och såhär <—————> avis är jag på henne! så fin och mysig lokal. här kommer ske stordåd tror jag
sen sa jag hejdå till flora och promenerade hem och tvättade och fixade med tvätt johan hängt. hela läggan var fylld med skjortor och underkläder
och spanade på mina små ekar som tar sig. ser ni att den vänstra har TRE stjälkar!!!! den blir nog en fin en när den växer till sig
sen satt jag här hemmakontorsplats är ju ändå också ok. redigerade bilder och kollade upp hur en bär sig åt för att skapa en egen firma. så nu är det på g. vill ni ha nått gjort av mig så går det snart bra för mig att ta betalt bra va! varsågoda
och sen satte jag upp den här fina som jag fick med mig från flora. köp den i hennes society6-shop tycker jag <3
efter en stund kom sofia förbi och hon gick lös med min kamera medan vi fixade en grej till ett litet projekt vi håller på med. vi ska rita en sak om dagen på samma tema och ordnade hur vi ska dokumentera det för oss själva. bäst som vi låg i sängen och funderade på vad vi skulle göra av våran lediga dag och precis som vi kommit fram till att vi skulle baka så fick vi ett mail…
vi hade vunnit tävlingen vi var med i om att göra om identiteten till ett event för projektledare. tio tusen!!!!! såhär glad blev sofia då. 
jätteglad och gullig. så roligt att de valde oss! nu ska vi gå till nitty gritty och köpa oss varsin fin sak vi aldrig köpt annars och ha som minne från vårt första jobb tillsammans (det var ju det som var målet med att vara med hehe)
det blev att fira alltså både vin och bakning. första saffransbaket. vi råkade köpa ett paket istället för två så det blev lite mjukstart det är ju bara november ändå
så satt vi och skulle göra diverse nödvändigheter medans degen jäste (vid elementet pga behövde lite hjälp på traven hade bara jäst för matdegar en tager vad en haver) men det gick inget bra vi bara satt och pratade i mun på varandra över skärmarna och blev skrattiga av vinet
men det var ju mysigt med
så bakade vi ut de små goa bullarna!!det blev knutar med muscavadosocker smör och hasselnötter i. 
lite tjocka blev dem
och kanske inte världens finaste men kanske världens godaste

efter en stund kom johan hem och med sig hade han blommor och bubbel till oss!! han tyckte också att vårat första jobb krävde firning
så lagade vi mat ihop 
fina va när de lagar mat
det blev pommes och burgareportabellosvampburgare för mig och halloumi för dem
och så bubblet då förstås
så slutade den perfekta lata lediga och glada fredagen härifrån med mig och sofia i en hög i soffan framför kobraavsnitt. <3
16 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *