fredagspeppen (som kom lite sent)

en lunch jag åt i onsdags: böngryta med potatis som jora gjort och en klick yoghurt på det rostat surdegsbröd med hummus paprika och granatäpple och satsumas. så gott
 
i dag är det fredag och sista delen av kursen ”communication design”. vi har arbetat med ett projekt med dramaten i tre veckor och i dag är det redovisning där för deras kommunikationsavdelning. tror det kommer bli den flådigaste platsen jag hållt en presentation. sen aw! sen fest! fredag! 
 
i helgen ska jag: 
– gå på konstfacks julmarknad
– köpa mig något riktigt fint
– börja julpynta 
 
ska ni hitta på något kul i helgen? puss 
 
JAA detta trodde ju jag att jag publicerade i fredags morse men det gjorde jag tydligen inte……… kan uppdatera med att det gick bra på dramaten jag gjorde allt på listan och så passar jag på att ändra frågan till vad hittade ni på i helgen istället <3 puss igen
16 kommentarer
 • Sandra Leone

  Min helg var så freaking amazing! Jag har varit på julmarknad med mamma, unnat mig materiella ting för att fira att jag klarat en matte- och en fysiktenta och blivit bjuden på kaffe på mitt favoritcafé. Plus att jag har varit på glöggkväll med de bästa personerna jag vet som samlades på ett och samma ställe denna kväll. Annars pluggar de runt om i Sverige

 • lilly

  fyfan va fett! jag har varit förkyld och släpat mig till jobbet i ottan å knegat till sena kvällen tills ryggen varit så trött så trött och sen kommit hem och somnat tidigt av ren och skär utmattning och sedan har det hela upprepat sig och nu vill jag ba grina för min ledighet och vila är fortfarande blott en avlägsen dröm :'(( keep on peppbloggin så jag har nå å fly verkligheten med <3

 • Frida

  Men åh vad fint! Älskar verkligen Mon Amie mönstret <3 Jag har mest bara varit hemma, vilket har varit Så.Skönt.se då senaste veckan mest bara varit upp och ut och hit och dit – så jag fick äntligen tid till att se på Friends och läsa inför en uppsats vilket ju är skitskönt att ha fått gjort 🙂

 • josefine

  vilken fin helg det låter som! jag har haft långhelg i och med att min bästis var på besök och jag skolkade torsdag fredag. vi "firade" thanksgiving, dansade på jazzhuset, var på krunegård-konsert, och sen har jag hälsat på min familj och firat advent 🙂

 • Anonym

  Låter som en himla fin helg det! Jodå, lite för mycket fest kan man ju inse nu i efterhand men en himla fin helg med biobesök, fest och mys i sängen med sin favorit. xx

 • Klara

  Jag hade en finfinfin helg! Blev bjuden på middag hos min pojkväns familj, barnvaktade mina småkusiner och åkte till stan där vi gick på julmarknad och köpte dator, min pojkvän och jag. Nöjd!!

 • ISA

  hehe bättre sent än aldrig 🙂
  Helgen har varit himla mysig!! massa fika & adventsmys.

 • klara no.2

  Började helgen med bio sen har den rullat med bryggupptagning i stugan, världens mysigaste julmarknad med mamma i en masugn (som var svinkall)och pysseldag med 3/4 av släkten hos farmor. Så idag ska jag ta igen allt uteblivet julpyntande å städande och läxor OCH julkalendern. Du är en väldigt inspirerande person! ha en trevlig december

 • klara no.2

  Började helgen med bio sen har den rullat med bryggupptagning i stugan, världens mysigaste julmarknad med mamma i en masugn (som var svinkall)och pysseldag med 3/4 av släkten hos farmor. Så idag ska jag ta igen allt uteblivet julpyntande å städande och läxor OCH julkalendern. Du är en väldigt inspirerande person! ha en trevlig december

 • Sol

  Jag har gjort klart och skickat in mitt sista arbete för terminen. Överlevt första terminen på universitet, bo utomlands och SJÄLV för första gången. Känner mig så jäkla bra! Sen så har jag pratat länge länge länge med min vackra pojkvän som är ute och reser och lever livet. Så jäkla fint att jag blir kärare och kärare trots att vi bor i olika länder <3

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *