en lugn helg (och hundra bilder på världens gulligaste ralf)

i lördags tog jag och johan oss till gärdet och jag var väskhållare för hurtbullarna som skulle springa tunnel run 
eftersom att loppet pågick i en tunnel (det gick alltså inte att stå och heja på) promenerade jag iväg
till hjorthagen
och myrorna ropsten. där fanns en massa kragar för fem kronor styck men jag köpte varken krage eller en knallröd luddig duffel (varför gjorde jag inte det egentligen……) bara ett par vantar till johan ett par vantar till mig och så en sån där handstickad hålla-handen-vante. efter eftermiddagspizza hemma hos louise så låg jag i soffan hela kvällen med huvudvärk. 
dagen efter fick vi besök. ralf och alice och min mamma!! jag var matchmaker pga mamma ville träffa ralf och sen kunde hon inte ens slita sig från honom
vi fikade bröd med sirap och havssalt från bröd&salt. mmmmsamt lussebullar och kaffe och lemonad
älskar dessa två <3ber om ursäkt (men bara lite) för hundra bilder på gullisen
men han är ju det goaste som finns ju. <3
14 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *