den tjugotredje

har varvat sista minuten-fix på stan 
med klappinslagningårets är i vitt papper med svart snöre och plastblommor jag hade i min pyssellåda. tycker det är roligt att dekorera med något. och om en inte har hemma så på typ stadsmissionen och rödakorset brukar det alltid vara jättebilligt med julpynt och plastblomme-ljusdekorationer såhär några dagar innan och det går ju också finfint att använda till paketinslagning. det blev inga etiketter bara svart text i groteskt stort eller närmast oläsbart litet. 
förutom farmor och farfar som fick ett litet färgglatt förklarande häfte som etikett på sitt paket. 
älskar denna lilla hörna av hemma. luktar så gott och tycker minitomten på champangekork-stolen är så gullig
har pyntat vidare på granen ockå med en cirkelgirlang. bara att klippa ut en massa och sy ihop.
och så: äta frukost halvliggandes i soffan med en bok/framför tv. mmmmm ta det lugnt. nu är det dagen före dopparedagen och jag är med johan hemma hos hans föräldrar i vallentuna. i morgon blir det lugnt fir lite tillsammans och lite på varsitt håll. hej!
6 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *