näst sista veckan + en selfie från i morse

heltid skola och dubbel heltid övrigt jobb/sådant jag lovat andra att hjälpa med/sådant jag måste göra/sådant jag vill göra/absolut minimal sömn och så den där himla klumpen hela himla tiden. att inte räcka till behöva göra besviken. 
 
har inte mycket upphetsande att säga just nu pga mycket mycket stressad. tänkte att på jullovet har jag kanske mer tid och lust att hitta på roliga saker här. tills dess kanske ni kan berätta om det är något särskilt ni vill se här så försöker jag att tilgodose en del sen! önskerubriker på inlägg eller om ni har frågor i kommentarsfältet så ska jag försöka blogga under ledigheten. låter inte det bra!!! puss
 
ps. önskar mig mig även julklappstips till pojkvän 
ps II. johan du får inte läsa kommentarerna på det här inlägget <3
18 kommentarer
 • Linnea

  Kan du inte göra en lista på bra ställen att gå ut och äta på i Stockholm?

 • Linnea

  Julklappstips:
  Ta med honom på något roligt! Spa? Massage? En natt på hotell kanske?

 • Julia

  Hm, okej… julklappstips till pojkvän, här är några förslag:
  – Armbandsur
  – Drinkset med fina glas, karaff, shaker, sil, mått, drinkbok mm.
  – Köksgrejer, typ bra skärbrädor, grytor, förkläden, pepparkvarn, mortel och sånt
  – Rak-set med hyvlar, borste, lödder
  – Böcker: vanliga romaner, kokböcker och coffee table-books
  – Skivor (vinyl är alltid kul att få)
  – Snygga posters och tavlor
  – Konsertbiljetter
  – Weekendresa eller annan upplevelse
  – Skinnhandskar
  – Plånbok
  – Fluga + matchande näsduk (du som är grym på att sy kan kanske fixa en själv, perfekt till nyår också)
  – Fin olivolja, god whiskey eller något annat "lyxigt" ät/drickbart han gillar
  – Hörlurar

  Det var några av mina tips! Jag tycker Grandpa är bra på pojkvänspresenter, de har massor av fina saker. Annars är det bästa helt klart något personligt, alltid roligast att både få och ge. 🙂

 • Molly

  Jag hade också jätteångest men tillslut snickrade jag ihop en egen "här har jag varit-tavla" genom att köpa en världskarteposter, porös board och massor av färgglada nålar. Tycker det blev jättejättebra! Kanske en idé?

 • Nastasja

  Åh, ta ett par minuter, youtubea naturiga ljud och andas. Och skulle vara kul med inlägg med rubrik som "Det här är min familj" och "När jag var liten drömde jag om". Puss!

 • Sara

  Mitt tips är personlig shopping med shopping-fika/lunch, tips och fickpengar/att du köper något han behöver eller vill ha. Kan vara kläder, pryl till matlagning eller hemmet eller något annat han pratat om. Roligt att göra tillsammans plus blir något han behöver och säkert gillar. Bra om han gillar att shoppa såklart!

  Åh, tufft med så mycket jobb och utbildning förresten! Jag pluggar vanlig heltid och tycker även det är jobbigt nu när det är så mörkt hela tiden. Hoppas att du får en lugnare ledighet!

 • alma

  julklappstips: jag tänker ge min bästis en liten bok med saker vi gjort från året som gått. Tänker skriva ut bilder på oss och printscreens från vår facebookchatt och så, och köpa en anteckningsbok från typ TGR och klistra in allt! Du kanske kan göra något liknande till Johan..?

 • Elin

  Känner exakt likadant just nu. Pluggar/arbetar/lever i ett just nu, utan sömn, och tänker att bara det blir jullov så återgår tempot till det normala igen. Tack för att lov finns <3 På tal om inlägg, Tutorials är alltid roligt, lite mattips, sy och liknande 🙂

 • Daisy

  Ditt hår alltså <3 Gör du något speciellt med det eller håller det sig sådär lockigt hela tiden?

  • sara

   men åh tack <3 just här är det egna lockarna som blir är håret självtorkar. men oftast fönar jag så det inte blir lika stort! eller använder värmespolar för att liksom få större lockar.

 • Tove

  Skulle ÄLSKA att höra om hur ni träffades och blev tillsammans fast från Johans sida! Vet att jag har kommenterat detta innan så det kanske bara är någonting han inte vill göra, men jag hoppas hoppas! Älskar er lilla historia, den är nästan som en saga, och jag älskar att läsa den om och om igen!

 • Kristin

  Jag känner liknande. Alla andra ska planera en massa saker och jag hinner inte få ihop det med nya och gamla vänner och likt dig läser jag en praktisk kreativ linje som tar upp mycket fritid och kraft även när man lämnat skolan.

  Jag skulle därför gett min pojkvän något även jag kan nyttja men inte på ett altför egoistiskt sätt. Men det kan vara en konsertbiljett, ett sällskapsspel (finns många roliga) eller kanske något lite småtöntigare som matchande pyjamas å morgonrockar (med risk att känna sig ganska många år äldre).
  Jag hoppas verkligen allt ordnar sig. Kram!

 • Josefin

  Ta det lugnt med bloggen när det är stressigt, vi väntar på dig! När tid finns tycker jag mest det är roligt med recept, "utflyktsinlägg/vardagsinlägg", kanske lite musik och så 🙂

  Och ÅH vad bra att du frågade om julklappstips till pojkvän, jag suger åt mig alla sådana kommentarer! Funderade på mortel sedan innan, men det känns bara lite taskigt att köpa någon kökssak, även om han gillar att laga mat så är det ju liksom lika mycket till mig själv. Men det kanske blir en fin sådan ändå. Tidigare år har jag gett ex. spel, muggar, konsertbiljetter, kökssaker, parfym osv.

 • Ottilia

  Hej Sara! Jag ville skicka lite kärlek. För som du skriver så är livet så sjukt stressigt och pressat i perioder. Ville bara säga att det brukar lösa sig, och att man säkert ser tillbaka på det om hundra år som en tid man ändå fick mycket gjort och kanske var någorlunda glad. Men att man inte märkte då för att man var så inne i det. Kram.

 • Anonym

  Alltså välgörenhet är väl det finaste man kan få? Klart man kan köpa en klapp också, men ett gåvobevis får alltid mitt hjärta att smälta lite!

 • Karin

  Älskar dina glasögonbågar!

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *