ellegalan 2015

i fredags fick jag och flora följa med lumix på ellegalan. med oss hade vi varsin lumix GM5 dvs en av världens minsta systemkameror. fin accessoar som matchade perfekt till min nya väska. :))))) här är fotona jag tog och sen kommer något så lyxigt som en liten film när jag har tid att klippa ihop den (fint att ha en kamera som går att filma med <3)
jag hade ett svart set jag sytt själv en röd liten väska &från other stories samt sofialånade skor och floralånade örhängen

vi hittade fin konst på grand hotel där festen höll husmkt vackra spegelsalen.

den här pinglan hängde jag med! vi drack bubbel och var lite buttra över att det ej fann några vegetariska förrätter 
men inte så fasligt ändå
så himla flådigt ställe för en fest ju
vi var dåliga på att mingla. minglade mest med varandra men det är ju inget dåligt i det i och för sig pga denna = bästa sällskapet jag kunnat tänka mig
sen var det prisutdelning och visningar och kakan hermansson var roligast av alla 
efter hade det dukats fram en gigantisk buffé men för den som inte äter djur fanns ett och endast ett alternativ så vi åt ca fem små svamp och ostpajer var. så goda. dock känns det ju ganska omodernt med så lite veg? eller?
sen drack vi svingoda drinkar med rosépeppar och granatäpple i burk
och utforskade efterrättsbordet. går nog inte att inte gilla efterrättsbord med jordgubbsspett
samt tusen andra goda grejer. MMMMM
lite fix
lite fest
och lite konfetti! sen var festliga kvällen slut. tack för en fin kväll flora och tack till lumix för att vi fick följa med! 
 
28 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *