tid för frukost

här är mitt bidrag till månadens monthly makers (som väl ingen kan missat? annars går det att läsa om t ex här). temat var papper och efter att ha varit på nordiska museet och inspirationen jag fick där fanns inget annat val än att skära och vika!!!
det blev en liten frukost. jag använde pappersbitar (gamla papperprov och annat som blivit över) jag hade hemma så jag blev begränsad i valet av färgskala men jag är ändå nöjd för den tiden jag lade ner. hade jag haft mer tid hade jag köpt papper i toner som passade fint ihop byggt upp lite klurigare komposition och skurit nogrannare hehe. men nu fick det här räcka. som en hyllning till dagens viktigaste och bästa måltid. <3
 
så fint initiativ detta med monthly makers! blir så pepp. stor eloge till själarna bakom. → kika in hos emelie för alla månadens bidrag. ←
24 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *