ur telefonen

har ju som den modern kid jag är dokumentationsmani och därför samlas lite bilder på hög i min telefon. och eftersom att jag även har delamedmig-mani och kommaihåg-mani så lägger jag upp dem här. alltså: lite från de senaste veckorna kommer lastat.
jag har skaffat gymkort på friskis och svettis så nu tränar jag och sofia tillsammans i bland! och de senaste veckorna har vi och marcus jobbat tillsammans i ett projekt så en morgon gick vi direkt från friskis till coffice och åt frukost och jobbadeäggmacka juice kaffe och yoghurt med müsli. mmmm så mysigt. en tisdagskväll drack jag och alexandra rödvin på kiosken och pratade ikapp

och så har jag varit på middag på ett ställe där magiker går omkring och trollar för en med johan och hans jobb.
det var lite kul men känns som att konceptet var bättre i teorin än i praktiken. + minus för att jag fick förrätten 15 min efter alla och varmrätten 15 min före alla. hårt att inte äta kött heheen helgfrukost på borgmästargatan med johan <3

en måndag träffade jag ante. våra textilier gjorde en fin kombo
hit skulle vi!

det var gratisbio pga invigning av salong 2 dvs bio rios matsal! fint som snus var det där

och vi såg filmen om laleh ”jag är inte beredd att dö än” ALLTSÅ orkar inte vilket geni hon är. och filmen. grät skrattade och blev alldeles pepp. helt magisk. den finns på svtplay nu så SE SE SE  

en väldigt snöig dag var jag och sofia och marcus på vift ute i spånga för att få kartong utskuret på ranhammar till vår dummyen annan dag var det studiebesök på ett annat tryckeri där de hade sån här fin gammal tryckmaskinoch massa guldhar suttit en del i verkstadsrummet på skolan också. macbooks och kartong och skalpeller och marcusoch ätit lunchlåda i fönstret. detta är färsk tortellini med rester från en take away-indisk middag som pastasås. supergott.

en kväll förfestade jag och sofia på varma mackor. drack törley som alltid och ritade av varandra och dansade och lyssnade på musik. älskar våra förfester
på kvällen hade robin i vår klass band releasefest för sin nya skiva. vi for till landet och lyssnade på när de rockade och drack öl och tog spegelselfies
SOFIA = så himla bra person i mitt liv

i fredags hängde jag med sophie. <3 vi gick i lite second hand-butiker och överraskade anton på jobbet. som tack för våldsgästandet fick vi vara med på fredagsvinet på kontoret.
när johan slutat jobbet slöt han upp och vi tog första bästa ställe i snöstormen åt ganska dåliga burgare men fortsatte sen till kiosken där kvällen fick sluta med öl. kiosken = liten tapasbar vid tjärhovsplan som är en ny favvo.
i lördags gick jag på green door project med dessa.
hade världens jävla kväll. var typ helt euforisk och träffade så många jag tycker om. + några av er snälla!! puss till er!!

somnade med andrea bredvid och dagen därpå blev det pannkaksfrukost på urban deli. fju. bildmaraton = slut nu.
 
denna vecka har det varit brors födelsedag min och joras femårsdag och pappas födelsedag också så firat har jag minsann gjort. med fika och finfrukost ute och middag hos mina föräldrar. i skolan har vi lärt oss programmera (obs lite) kan ni tänka er så knäppt men också SÅ kul. så tillfredsställande att lösa små problem. mmm sa mattenörden i mig.
 
i morgon åker jag och johan till helsingfors! hurra! ha nu en fin helg allesammans <3
20 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *