senaste ur telefon

 
vi börjar med den här bilden för den symboliserar liksom hela den gångna veckan. vår + sol <3 här är några klassisar i motljus på väg mot fredagsöl efter sista lektionen
en dag i förra veckan hade vi redovisning av ett projekt som gick ut på att vi skulle skapa en ritual som innefattade mat. här är ninas och villes krishanteringsrecept som ska ta en genom alla olika steg. förnekelse (citron) ilska (chili + skrik) förhandling (anis) depression (peppar) och acceptans (mynta)
jag och sofia hade formgivit menarchen det vill säga det en är tänkt att fira när en fått sin första mens!! med doppet (lyckönskningar med färgade tamponger) och granatäppelbebrytelsen (delande av menserfarenheter) bl a så iscensatte vi sofias menarche inför klassen. så himla roligt projekt.
jag hade naturligtvis klätt upp mig för sofias stora menarche-dag
i går hängde jag med den här fina och alice. aaaah han blir så stor så snabbt. värdens himla goding ralf.
avslutar med två vårbilder och så var det en sak till! jag ska ha praktik i london under maj månad! kul va! så nu letar jag efter någonstans att bo när jag är där. om ni vet någon snäll prick som hyr ut ett rum/lägenhet under den perioden så vore jag så himla glad om ni kunde maila mig: sara-edstrom@hotmail.com puss!
20 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *