kalatea heter den

i dag hade vi slutredovisning i terminens typografikurs. allt gick jättebra och det är så skönt när det är så då en jobbat så intensivt och länge. det var den tredje sista kursen för terminen och en suck av lättnad. det känns att det är nära sommar nu. vi drack ett par öl efter presentationerna tillsammans nästan hela klassen och när jag och sofia gick hemåt kände jag mig bara så peppad och lättad och utmattad och glad. nu ska jag vila. för en kväll i varje fall.
 
så nu är jag tillbaka här någorlunda vanligt! har massa att visa er men tills vidare bara den här fina som jag och johan adopterade i söndags. jag tycker om’en för den får mig att vilja måla och jag tänker att det är en bra sak för en planta. det är en slags kalatea och mässingkrukan den står i fick jag av honom johan alltså inte växten.
 
nu ska jag äta snickers och se en film och inte tänka på något viktigt över huvud taget. vi hörs hej!!!
7 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *